Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez nem egy sok mindent túlszár...

Ez nem egy sok mindent túlszárnyaló szemétség?

Figyelt kérdés

Most csinálom a KRESZ-t, most kezdem csak érteni a szabályokat.

Néztem néhány videót,magyarországi és külföldi esetet autópályán szabálytalankodó sofőrökről, pl. a belsőben bevág a másik elé, és fékezget, meg féklámpát villogtat stb...

Ezekhez képest...én olyat láttam 2013 nyarán Horvátországban,hogy:

Lakókocsival mentünk, elől ülhettem, és előzött minket egy német rendszámú Mitsubishi, de nagyon beragadt, és jött mellettünk, nyugdíjas pár volt.

Mögötte már türelmetlenkedett egy magyar rendszámú Renault Grand Espace, az mögött meg jött egy magyar rendszámú akkor új B Merci.

A Merci rövid idő után átment a leállóba megelőzött minket, és bevágott a németek elé, rájuk fékezett.Még mi is megijedtünk,hogy mi a francot csinál, nehogy a német ránk húzza a kormányt.A Merci ekkor begyorsított, majd jött a Renault szintén jobbról, átcsapódott előttünk, és ő is ráfékezett a németeknek.

Erre már faterom is dudált, míg végül elhúztak, az öreg meg úgy megijedt a Mitsuban,hogy bejöttek mögénk, és a következő pihenőnél félre is álltak.

A Renaultba gyerekek(!) ültek, meg kint volt a Baby on board is.

Ez így utólag tudatosult bennem,hogy valószínűleg ennél nagyobb tahókkal talán nem is fogok találkozni, nem csodálom,hogy apám ennyire ki volt, én akkor nem értettem,hogy ez miért olyan marha nagy szemétség, de most,hogy felfogtam...

(a két magyar feltehetőleg együtt volt, mert a Merci bevárta a Renaultot)

Természetesen értem,hogy nem szabad a belsőben aludni, de remélem ezt senki sem tartja elfogadhatónak.

2016. márc. 10. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
De az. Általánosságban véve szerintem elég tirpák módon közlekedünk. :/
2016. márc. 11. 01:10
 2/6 anonim ***** válasza:

És mi a a kérdés?

napi szinten vezetek, korábban 200 km-t is. Minden napra tudnék több ilyen esetet mondani... Ennyi a magyar közlekedési morál. De persze mindenki sír a szankciók ellen. Az említett Mercis is már Hágában verné az asztalt ha a horvát rendőrök rávarrtak volna 200 euro-t

2016. márc. 11. 07:19
 3/6 anonim ***** válasza:
52%

Sajnos máshogy nemlehet megtanítani az indokolatlan tötymörgőket hogy melyik sávot használják.

Legközelebb kétszer is meggondolja,hogy parádézzon-e 60-al a belsőben...

Ők idézik elő a legtöbb veszélyes forgalmi szituációt

2016. márc. 11. 08:07
 4/6 Beviz Elek ***** válasza:

Nem volt szép, egy félórás dudaszó jobb lett volna, de nem aludni kell a belsőben. Értem én hogy nyugger és lassú, akkor előzzön olyankor, mikor nem tart fel másokat.

Az viszont vicces hogy mindenki mennIre szidja a magyarokat a közlekedéa terén, ez most ilyen menő dolog? Csak mert külföld sem sokkal jobb.

2016. márc. 11. 08:51
 5/6 anonim válasza:

Napi szinten előforduló szituáció. Nincs ebben semmi különös. Balf..., fogalmatlan sofőr a belső sávban. Az ilyenek veszélyeztetik a közlekedőket, nem azok akik haladnának.

Te sem nagyon vágod sem a közlekedési szituációkat, sem pedig a jobbratartási kötelezettséget...

2016. márc. 11. 09:44
 6/6 anonim válasza:
Van ennél cifrább is... sajnos, sok a kötsög.
2016. ápr. 9. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!