Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alkudós kérdés-Szerintetek...

Alkudós kérdés-Szerintetek mennyire szemétség, ha megbeszéltünk egy árat az eladóval, és most még is azt mondanám mégsem tudok annyit adni érte?

Figyelt kérdés

Telefonban megegyeztünk, hogy 900 ezer helyett ide adja 830-ért hosszas alkudozás, beszélgetés után, és most mégis alkudnék még 30-at személyesen?

Vagy előtte még hívjam fel, hogy mégsem menne 830-ban?

#alkudozás #alku #alkudjunk
2013. nov. 19. 14:57
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

Én simán elhajtalának a 'csába :D

Ha megegyeztetek, akkor megegyeztetek nem ? A te szavadra is lehet ám adni :D

2013. nov. 19. 14:59
 2/30 anonim ***** válasza:

Hát én elnevetném magamat, hogy hogy a pi.csába lehet valaki

ilyen spúr. Ha neked ez számít alkudjál még, de hát nem tudom. Ha egyszer megvolt rá a 830-ad mi történt azzal a 30-al.

2013. nov. 19. 15:00
 3/30 A kérdező kommentje:
de hanagyon eladó neki, akkor jól jár mert eladja én meg megveszem viszonylag jobb áron tőle, nem kell várnia heteket, hónapokat egy vevőre.
2013. nov. 19. 15:03
 4/30 anonim ***** válasza:
Hát, ha hirtelen szüksége van pénzre, és elég neki a 800 akkor talán. De szerintem még mindig pofátlanság 6-szor alkudni. (Feltéve, ha nem török, indiai vagy valami ilyesmi a csávó, akkor talán még élvezi is)
2013. nov. 19. 15:07
 5/30 A kérdező kommentje:

utolsó :DDDDDD

ezen felnevettem :DDD

2013. nov. 19. 15:09
 6/30 anonim ***** válasza:
szerintem elég nagy tahóság mert azt mondod hosszas alku után lett ennyi. azt meg azért ne mondd hogy még te teszel jót vele hogy 900 ezer helyett megveszed 800ezerért.
2013. nov. 19. 15:15
 7/30 A kérdező kommentje:
hát pedig muszáj leszek megpróbálkozni ennyivel, mert csak 800 ezrem van rá nem többem nincsen rá, mert kell szervizelni is, eredetvizsga meg minden, télre fel kell készíteni az autót.
2013. nov. 19. 15:18
 8/30 anonim ***** válasza:
94%

Nem az az érdekes, hogy kell-e még neki hirdetni, vagy hogy esetleg mástól se kap 800-nál többet. Az ilyen megbízhatatlan, olcsójános suttyókkal (ez nem neked szól, hanem úgy általában mondom) ELVBŐL nem üzletelek, mert az ilyen cigánykodások után jön az, hogy majd eladás után hívogat, hogy még ilyen-olyan rejtett rejtett hibát talált, adjak 50 ezret a javításba vagy feljelent, vagy csináljuk vissza az egészet. Szóval én az eladó helyében nem túl kedvesen megkérnélek, hogy ha 800 ezred van, akkor ne akarj olyan kocsit venni, ami 830-ba kerül, és ne az én időmet és idegeimet húzd.

Megegyeztetek, nem?

2013. nov. 19. 15:18
 9/30 A kérdező kommentje:
hát azt nem mondanám hogy megegyeztünk, inkább csak beszéltünk róla félig egyeztünk meg, de soknak gondolom érte a 830-at még is, könnyen bele ment az eladó.
2013. nov. 19. 15:27
 10/30 anonim ***** válasza:
akkor megint felhívod és 800eft lealkudod aztán mi lesz a következő ár 750 aztán már csak 700 (keres olyan kocsit amit 800eft hirdetnek)
2013. nov. 19. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!