Alkudós kérdés-Szerintetek mennyire szemétség, ha megbeszéltünk egy árat az eladóval, és most még is azt mondanám mégsem tudok annyit adni érte?
Telefonban megegyeztünk, hogy 900 ezer helyett ide adja 830-ért hosszas alkudozás, beszélgetés után, és most mégis alkudnék még 30-at személyesen?
Vagy előtte még hívjam fel, hogy mégsem menne 830-ban?
Én simán elhajtalának a 'csába :D
Ha megegyeztetek, akkor megegyeztetek nem ? A te szavadra is lehet ám adni :D
Hát én elnevetném magamat, hogy hogy a pi.csába lehet valaki
ilyen spúr. Ha neked ez számít alkudjál még, de hát nem tudom. Ha egyszer megvolt rá a 830-ad mi történt azzal a 30-al.
utolsó :DDDDDD
ezen felnevettem :DDD
Nem az az érdekes, hogy kell-e még neki hirdetni, vagy hogy esetleg mástól se kap 800-nál többet. Az ilyen megbízhatatlan, olcsójános suttyókkal (ez nem neked szól, hanem úgy általában mondom) ELVBŐL nem üzletelek, mert az ilyen cigánykodások után jön az, hogy majd eladás után hívogat, hogy még ilyen-olyan rejtett rejtett hibát talált, adjak 50 ezret a javításba vagy feljelent, vagy csináljuk vissza az egészet. Szóval én az eladó helyében nem túl kedvesen megkérnélek, hogy ha 800 ezred van, akkor ne akarj olyan kocsit venni, ami 830-ba kerül, és ne az én időmet és idegeimet húzd.
Megegyeztetek, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!