Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alkudós kérdés-Szerintetek...

Alkudós kérdés-Szerintetek mennyire szemétség, ha megbeszéltünk egy árat az eladóval, és most még is azt mondanám mégsem tudok annyit adni érte?

Figyelt kérdés

Telefonban megegyeztünk, hogy 900 ezer helyett ide adja 830-ért hosszas alkudozás, beszélgetés után, és most mégis alkudnék még 30-at személyesen?

Vagy előtte még hívjam fel, hogy mégsem menne 830-ban?

#alkudozás #alku #alkudjunk
2013. nov. 19. 14:57
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Nem tudom vettetek e használt autót mostanában , de a 10% alku minimum benne van az árban. Tehát itt 900ezer -90ezer az 810. A kérdező még egy tizest le szeretne vinni ,ez már semmiség. Az lényegtelen mi volt a telóban , helyszínen 5 perc alatt találni olyan hibát amire rá lehet fogni a -30ezret!!

Eleve úgy adják meg az árakat hogy lehessen alkudni. Ha az eladónak kell a pénz -és bizony télen pang a piac örülhet hogy bárki jelentkezik a vasáért- ,akkor nem sokat hezitál ,lecsap a 800ezerre, főleg ha már sok ideje hirdet és csak "mit engedsz a feléből" emberkék hívják .Jól jön az a 800eft karácsony előtt.

2013. nov. 19. 16:28
 22/30 anonim ***** válasza:
67%

# 20 Ilyen alapon bemehetek a zöldségeshez, és meglobogtathatok előtte egy csokor répát, hogy elviszem feleannyiért, örüljön, hogy egyáltalán kap érte pénzt.

Nem szívesen találkoznék veled az életben, kérdező. Gyanítom hogy nagyon hirtelen elkezdene viszketni a tenyerem.

2013. nov. 19. 16:35
 23/30 anonim ***** válasza:
Piacon a zöldségesnél is lehet alkudni, ha ő a tulaj és nem alkalmazott.
2013. nov. 19. 16:37
 24/30 anonim ***** válasza:

Piacon lehet alkudni (bár ott sem mindig örülnek neki).

Használtautó vásárlásnál aki a megbeszélt árból a helyszínen még pofátlanul lealkuszik, azt elzavarom a fenébe. Ez alapelv. És most ettől teljesen független az, hogy talál valami súlyos hibát, amiről mondjuk én sunyi módon hallgattam, mert abban az esetben érthető, hogy lelép, vagy alkudik. A kérdés a pofátlanabbik verzióra vonatkozott, javaslom, olvasd el még egyszer.

2013. nov. 19. 16:42
 25/30 A kérdező kommentje:
aki te is paraszt vagy kedves utolsó, ha eltitkolsz egy rejtett hibát
2013. nov. 19. 16:51
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
6 éve adtam el a kocsimat utoljára, egy barátomnak, a lehető legbecsületesebb módon, mélyen a piaci ár alatt a barátságunkra tekintettel. A fenti egy hipotézis volt.
2013. nov. 19. 16:54
 27/30 anonim ***** válasza:
Te pedig még mindig másra mutogatsz, ahelyett, hogy belátnád, mekkora hülyeséget kérdeznél, és felismernéd, hogy erkölcsileg mi a helyes. Ha neked nem ér meg a 830 000 ft.-os kocsi, akkor ne vedd meg. De ne legyél paraszt, ne verj át senkit.
2013. nov. 19. 16:57
 28/30 anonim ***** válasza:
*éri
2013. nov. 19. 16:58
 29/30 A kérdező kommentje:
igaza van, jogos, megbeszéltünk egy árat nem szép dolog visszalépni meg változtatni, érthető. eddig csak a saját helyzetemet néztem, hogyn ekem jobb legyen de másokra is figyelni kell en sértsem emg őket.
2013. nov. 19. 17:02
 30/30 anonim ***** válasza:
43%

Inkább itt rohadjon meg az udvarom mint, hogy egy ilyen sutyerák taj paraszt vegye meg.

Ehhez pofa kell de nagyon nagy.

Amúgy oda adnám az autót de motor nélkül. Te is lecsíptél az árból én is kicsípnék egy kis részt az autóból.

Jöhet a piros pont!

2013. nov. 19. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!