Mi ez a szemétség, hogy mindenütt 440 forint lett óránként a parkolás pest belvárosában? Mit képzelnek ezek?
"sokkal kevesebb azóta ott az autó"
Ez a célja a fizető parkolásnak. Hogy ne autóval menj, hanem tömegközlekedéssel.
Pontosan ez a célja, hogy kevesebb autó legyen, élhetőbb legyen a belváros, a helyi lakosok számára. Először én is háborogtam, amikor megtudtam, hogy a mi környékünk is fizetős lesz, de amióta bevezették, én inkább örülök neki. Azóta sokkal könnyebb parkolni, nem kell annyit szívni, hogy már huszadik kört teszed a háztömb körül, mert nincs hely, vagy csak 2 buszmegállónyira van csak hely a lakásomtól. Sokszor felhúztam magam, amikor 20 perces autó út után 45 percig kerestem parkolóhelyet + még negyedóra séta hazáig, és nem a családommal vagyok...
Most megérkezek, és fél perc alatt találok 4-5 helyet a házunknál, és ez annyira jó :) Igaz nekem se ingyenes (évi pár ezer Ft a lakossági engedély), de így sokkal jobb, sokkal kényelmesebb, nyugisabb a hazaérkezés. ;)
"Úgy fognak járni, mint a BKV."
Csakhogy a parkolásnál nehezebb bliccelni!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!