Tilosba parkolókat hol lehet bejelenteni?
Mozgássérült szállításával foglalkoztam sokáig, s igazat adok a kérdezőnek! Nem normális dolog, hogy nagyon sokan MINDEN helyet a magukénak tekintenek. Magam is azt csináltam: Fotóztam, helyi közteres címre, rendőrségre elküldtem, vagy csak kihívtam őket.
Nem a "savanyú a szőlő" motivált soha mert pont letojom ki mit csinál, de az ne a másik kárára történjen.
Szerintem gusztustalan ez az önjelölt rendőrködés. Tipikusan magyaros b@*szunk ki a másikkal hozzáállás.
Én nem szoktam sem tilosban, sem szabálytalanul, sem rokkant helyen parkolni. Ha elmegyek a rokko parkoló mellett nem vizslatom van-e rokkant kártya vagy nincs. Egyszerűen nem érdekel. Van akit azért fizetnek, hogy ezt ellenőrizze...
Ha elfogynak a tilosban parkolók, akkor mire fogtok recskázni? A sárgán áthajtókra? Vagy azokra akok szombat hajnal kettőkor nem indexelnek sávváltásnál a Hungárián?
Szerintem ezen vergődni ugyanolyan szánalmas, mint szabálytalanul elfoglalni a rokkant parkolót.
Nem tudom, ti merre éltek, de én akármerre járok a fővárosban, mindig mindenhol van szabad rokkant parkoló.
"és az amúgy rendszeresen szabálytalanul parkoló autóst megbüntetnék?"
Van olyan, akinek ez a dolga, az végezze el tisztességesen. Nekem ez a divatból wamzerkedés nagyon nem tetszik..
Teljesen egyetèrtek az 5. vàlaszolóval. Gusztustalan ha elfoglalja egy nem rokkant a rokkant parkolót, de mèggusztustalanabb amikor fènykèpekkel futkostok, hogy "ó rendörbàcsi tessèk megbüntetni mert nem szabàlyos".
Sajnos erre halad a vilàg. Egy normàlis tàrsadalomban ezèrt jó nyakon kène b.szni tèged. Ha ennyire ràèrsz, akkor mond el a vèlemènyed annak, akinek nem tetszik a viselkedèse, de ne fuss a rendörbàcsihoz.
Próbálj meg egy nyugati (európai) nagy- vagy akár kisvárosban tilosban parkolni. 2 óra múlva rajta van a cetli a kocsidon, és nem azért mert a rendőr mindenütt ott van, hanem mert legalább 3 ember telefonált már a kocsid miatt!
Szerintem igenis jó dolog az, ha egy társadalomban a rendet betartatják, és annak tagjai nem közönyösek a másik antiszociális tetteivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!