Tilosba parkolókat hol lehet bejelenteni?
Figyelt kérdés
Ha tilosba parkol balaki és képem van róla, azt hol tudom jelenteni?2013. máj. 2. 23:06
11/15 Beviz Elek válasza:
És az nem antiszociális, hogy valaki nem tartja be azt amit ott fent diktálnak, majd emiatt szaladtok bemószerolni a másikat? Mert a sok okos itt minden törvényt betart ugye? A bűnözők ellen kell tenni nem az ilyen ellen.
12/15 gomzoli válasza:
Képzeld, az emberek döntő többsége betartja a törvényeket.
És hol kezdődik (vagy végződik) az a szint, ami felett szemet lehet (kell) hunyni? Az persze hogy más, ha valaki 10 percre odaáll, ahova nem szabad, hogy valamit gyorsan elintézzen. De aki fél-egész napokra tudatosan ugyanezt teszi, az megintcsak nem ugyanaz!
13/15 Beviz Elek válasza:
Az emberek döntő többsége betartja? Mutass egy embert, aki soha nem nézett meg letöltött filmet! Minden szabályt lehetetlen betartani. Csak ahelyett hogy az igazán fontos dolgokkal foglalkozna az ember nekiálltok feljelentgetni a tilosban és rokihelyen parkolókat. Emellett ha pár rétinigger kirabol egy gyereket nappal az utcán, akkor elfordultok. Nem lehetne fordítva?
15/15 Lintuka válasza:
Engem is érdekelne mert ma egy barom, amikor tolattam már be a helyre amit kinéztem (kint volt az index és már megkezdtem a műveletet) bevágott konkrétan mögém, úgy hogy a fele kilógott a parkolóból és konkrétan örültem, hogy nekem nem jött, majd miután kiszállt még ő nézett csúnyán. Az ilyen elmehet a francba az a véleményem és pukkadjon meg büntessék meg ha ekkora idióta.. nem azért mert egyébként érdekel ki hol áll, sosem bosszantott az ilyen dolog, de azért ez már több a soknál...!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!