Ti "vesztettétek már el" az autótokat, azaz keresgéltétek bevásárlóközpont parkolójában? :-) Miért nem lehet valamiféle látványos megkülönböztető jelzésekkel felruházni a parkolókat?
Ne is mond! Igen, keresgéltem, nem is egyszer. :-)
Volt, hogy az Allee-ban még az emeletet is összekevertem és néztem nagyot, hogy hol van az autóm :-))
Nem vagyok szőke, és pasi vagyok, de meglehet figyelmetlen vagyok kissé. :-)
Manapság, ha jellegtelen helyen állok meg, mielőtt ott hagyom a járgányt, felírom magamnak hol állok. :-) (emelet, zóna, stb.)
Megnyugodtam, nem vagyok egyedül evvel. :-D
Azért tettem fel a kérdést, mert én (is) az Allee-ban keresgéltem az autómat a napokban. Moziban voltunk kisfiammal (6). Tudják fokozni a problémát az Allee-ban. A mozi bejárata alatti részen álltunk meg, de a mozi kijárata az épület másik felén jön ki. :-( /üzletpolitikának nem rossz, de.../
Ráadásul jelenleg rossz a távirányító (csak kulccsal használjuk) így nem tudom pittyegtetni sem :-)
Régi kérdés, de velem a napokban történt meg ez.
Friss autó tulajdonos vagyok, elmentem nagy bevásárolni, letettem a kocsit a parkolóházban, kb két óra múlva egy szinttel feljebb jöttem ki mint ahol leparkoltam:D
Szerintem fél óráig tuti kerestem a rossz szinten az autómat, már már könnyező szemekkel :DDD
Aztán kóvályogtam még egy kicsit, lementem egy szintet, és hopp ott volt az orrom előtt :D
:-)
Egyik ismerősöm mesélte:
Barátnője új piros suzukijával ment vásárolni és moziba a két gyerekkel. A távirányító lemerült az elem. Kijövet 10 percen keresztül kereste a sok-sok piros suzuki között :-)) Felhívta barátnőjét, kérdezte a rendszámot. Mivel új autó volt, az nem tudta fejből :-)) Tíz perc volt mire előkereste az adásvételit, megnézni a rendszámot. Utána még 10 perc, mire megtalálták :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!