Te mit vennél 2.5 millióból?
Figyelt kérdés
Üdv mindenki! Autót szeretnék venni, kb ennyi a max keret +-200K csak az autóra. Szempontok: Sportos benzines legyen 10-11 évnél ne legyen öregebb. Ti ilyen kritériumokkal mit vennétek? Minden vélemény érdekel, kis indoklással! Jöhet japán, német, V blokk, soros, turbó, szivó, wankel minden! :)2016. márc. 2. 18:18
21/27 anonim válasza:
Megkérdezhetem hány éves vagy ?
Csak azért mert a jaguar az mindig is a 40+ férfiak autója volt, megvan benne a sportosság, de az ember mindenzt luxusba és kényelembe teszi meg, talán már-már komótosan :) próbálj ki egyet, bármilyet, minden nagy városban van 1-1 eladó, aztán ráérsz keresgetni. Az audi egyébként jó és megbizható autókat csinál, bár én inkább a dieseljeit "ismerem", nem nagyon vesz az ember benzines audit európában.
22/27 A kérdező kommentje:
Hát igen errefelé inkább a dizel Audi meg VW az elterjedt, de én nem vagyok nagy rajongója a dizel motoroknak.
Egyébként 22 éves vagyok. :)
2016. márc. 4. 11:55
23/27 A kérdező kommentje:
A vezetési stilusom meg minden csak nem komótos. :D Ne érts félre, figyelek a környezetemre, előzékeny szoktam lenni, csak szeretek sportosan vezetni ha olyan a hangulatom. Meg egy ilyen autót kivinnék azért 1-1 pályanapra :)
2016. márc. 4. 11:57
24/27 anonim válasza:
Mondjuk a 4,2-es vagy a 3.0 as jaguar motor nem épp gyenge, tehát azért van abba erő, viszont azt azért tudd hogy ezeknek az autóknak van fenntartási költsége, csak 22 éves vagy nem tudom 2,5 milliód hogy van, tehát szüleid adták, vagy korán kezdtél dolgozni, nem is az én dolgom, vw a legolcsóbb fenntartani, jaguar a legdrágább, de többet is ad.
25/27 A kérdező kommentje:
Már dolgozom pár éve egyébként (és hálIstennek nem is rossz helyen), csak hát mindenkinek más a prioritás, valakinek fesztivál bérlet meg Iphone, valakinek autóbuzéria :)
2016. márc. 4. 13:06
26/27 anonim válasza:
Most néztem meg egyébként 1-2 jaguaros videót, 6,5 sec alatt van százon az a brutál kaszni a nagy motorral, mégsem annyira papás :D
27/27 A kérdező kommentje:
Nem is a motorjára mondtam :) Szerintem a megjelenése meg a beltere ami annyira nem fiatalos.
2016. márc. 4. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!