Te mit vennél 2.5 millióból?
Mondjuk egy ilyen mazda 6-ot:
Sportos, benga erős turbo motorral, fiatalos is, 4WD, jól felszerelt. Na meg elég megbízható is, ha nem volt rottyra törve vagy rommá hajtva.
Ha mindennapi használatra szeretnéd akkor az mps mazda lehet a legjobb választás, ami nem tömegcikk, igazi kuriózum. Nagyon jó a futómű, hihetetlen stabil a kanyarokban, örökké dizájnos forma, japán technika, sok extra, relative megfizethető áron, én csak javasolni tudom!
Üdv, egy boldog 6os tulaj :)
Mazda 6, esetleg valamilyen Audi, VW, Skoda, Seat :D
Az igazat megvallva a Fordok sem vészesen rosszak, sőt jók lennének, de a színvonaluk messze az amerikában legyártott modellek minősége alatt van.
Ha minden nap mennél vele, és első autó lenne, akkor nem a sportosságot tenném első szempontnak, hanem vennék egy sima KIA-t... vagyha egyedül használod egy kia proo ceedet.Kicsi, valami 1,6 motorral.
HA valami igazán jó akarsz, és második autó lenne, számomra egyértelmű, Jaguar s type 4,2 benzines V8. Vannak betegésgei és gyenge pontjai, de az a kocsi maga az elegancia, egyszerűen gyönyörű, és a motor.... egyszer érezni kell, úri módra száguldás. A 2004 előtti modellek gyenge pontja az automata váltó, azokat csak kézi váltóval, mert 100 ezer kilóméter körül megnyekkennek és 1 millió forint a cseréje. Vagy olyat kell venni amibe nemrég cserélték. 2004 után ezt a hibát javitották. egyébként a 3.0 as benzines változata is elég erős. Egyébként meg a 2,7 es diesele 200 lóerővel sem gyenge... Találtam 2-3 at kapásból ami jól néz ki, most használt autó. hu-n.
Ha valami közönségeset akarsz akkor meg ott a BMW,merci, audi, nagy benzineseket az ember után dobják szinte. Ami 2000-2005 körüli. Esetleg amit még megnéznék, de magyarországon nem létezik vagy alig , V8-as passat 4,0 benzines motor, amerikába szánták nyilván valóan :) mobile.de-n van :) közönséges, de azért páran észre foglyák venni, mi a fene ez ilyen passat nincs. Én svájcba láttam 1-2 ilyet, full extrával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!