Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Te mit vennél 2.5 millióból?

Te mit vennél 2.5 millióból?

Figyelt kérdés
Üdv mindenki! Autót szeretnék venni, kb ennyi a max keret +-200K csak az autóra. Szempontok: Sportos benzines legyen 10-11 évnél ne legyen öregebb. Ti ilyen kritériumokkal mit vennétek? Minden vélemény érdekel, kis indoklással! Jöhet japán, német, V blokk, soros, turbó, szivó, wankel minden! :)

2016. márc. 2. 18:18
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
A múltkorában láttam egy eladó 200SX s14-et használtautón pont 2,5 M-ért, ha érdekel.
2016. márc. 2. 18:47
 2/27 anonim ***** válasza:
22%
Egy új Dacia Sanderot
2016. márc. 2. 18:56
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk egy ilyen mazda 6-ot:

[link]

Sportos, benga erős turbo motorral, fiatalos is, 4WD, jól felszerelt. Na meg elég megbízható is, ha nem volt rottyra törve vagy rommá hajtva.

2016. márc. 2. 19:12
 4/27 anonim ***** válasza:
63%
Honda Accord
2016. márc. 2. 20:42
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindennapi használatra szeretnéd akkor az mps mazda lehet a legjobb választás, ami nem tömegcikk, igazi kuriózum. Nagyon jó a futómű, hihetetlen stabil a kanyarokban, örökké dizájnos forma, japán technika, sok extra, relative megfizethető áron, én csak javasolni tudom!

Üdv, egy boldog 6os tulaj :)

2016. márc. 2. 20:42
 6/27 anonim ***** válasza:

Mazda 6, esetleg valamilyen Audi, VW, Skoda, Seat :D

Az igazat megvallva a Fordok sem vészesen rosszak, sőt jók lennének, de a színvonaluk messze az amerikában legyártott modellek minősége alatt van.

2016. márc. 2. 20:52
 7/27 anonim ***** válasza:
Én egy Audi A4-et vennék 1.8 turbóbenzinnel, S-line futóművel, szolíd optikai tuninggal. Műszakilag nagyon rendben van az autó, van egy kis presztízs is, és maga az autó is nagyon jó.
2016. márc. 2. 22:58
 8/27 anonim ***** válasza:
Valami izmosabb Golf-ot, esetleg Astra OPC-t
2016. márc. 3. 07:51
 9/27 anonim ***** válasza:

Ha minden nap mennél vele, és első autó lenne, akkor nem a sportosságot tenném első szempontnak, hanem vennék egy sima KIA-t... vagyha egyedül használod egy kia proo ceedet.Kicsi, valami 1,6 motorral.

HA valami igazán jó akarsz, és második autó lenne, számomra egyértelmű, Jaguar s type 4,2 benzines V8. Vannak betegésgei és gyenge pontjai, de az a kocsi maga az elegancia, egyszerűen gyönyörű, és a motor.... egyszer érezni kell, úri módra száguldás. A 2004 előtti modellek gyenge pontja az automata váltó, azokat csak kézi váltóval, mert 100 ezer kilóméter körül megnyekkennek és 1 millió forint a cseréje. Vagy olyat kell venni amibe nemrég cserélték. 2004 után ezt a hibát javitották. egyébként a 3.0 as benzines változata is elég erős. Egyébként meg a 2,7 es diesele 200 lóerővel sem gyenge... Találtam 2-3 at kapásból ami jól néz ki, most használt autó. hu-n.

Ha valami közönségeset akarsz akkor meg ott a BMW,merci, audi, nagy benzineseket az ember után dobják szinte. Ami 2000-2005 körüli. Esetleg amit még megnéznék, de magyarországon nem létezik vagy alig , V8-as passat 4,0 benzines motor, amerikába szánták nyilván valóan :) mobile.de-n van :) közönséges, de azért páran észre foglyák venni, mi a fene ez ilyen passat nincs. Én svájcba láttam 1-2 ilyet, full extrával.

2016. márc. 3. 11:01
 10/27 anonim ***** válasza:
Ja még annyi mi van ha 12 éves az az autó ? Inkább azokat a modelleket nézném amik tetszenek, nekem pl a passat B5 jobban bejön mint a B6... és jobbak is !
2016. márc. 3. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!