Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vennél 6 millió...

Milyen autót vennél 6 millió forint körül?

Figyelt kérdés

Új és használt, legfeljebb 3-4 éves is szóba jöhet. Lehetőleg dízel motorral, mert napi 230km-t megyek. 3 ajtós kizárva, kombi szintén, legjobb lenne valami 5 ajtós közepes méretben, nem kell böszme nagy bálna.

Van jelöltem, amit kinéztem, de nem akarok senkit befolyásolni. Kíváncsi vagyok ilyen paraméterekkel ki mit venne.

2016. jan. 31. 12:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
1-2 éves skoda octavia 2.0cr dízellel, manuális váltóval.
2016. jan. 31. 12:14
 2/12 anonim ***** válasza:
73%

Én hetes Golfot vennék benzinesben, de én nem is közlekedek ennyit. A helyedben ugyanezt a kocsit venném dízel motorral.

Ez csak az én véleményem, nagyon tetszenek ezek a kocsik. A másik jelöltem meg az Audi A3 lenne.

2016. jan. 31. 12:52
 3/12 anonim ***** válasza:
Én egy Audi A6-ot (vagy A4-et) vennék 3.0 TDI-vel. Ha racionálisabb választás kell, akkor VW Passat, vagy Golf 2.0 TDI.
2016. jan. 31. 13:01
 4/12 A kérdező kommentje:
No, köszönöm a válaszokat. Úgy látszik egyezik a véleményünk. :) A3-akat néztem én is 1.6, 2.0-s dízeleket. A legújabb fajta nagyon tetszik belőle.
2016. jan. 31. 13:12
 5/12 anonim ***** válasza:
2016. jan. 31. 13:13
 6/12 anonim ***** válasza:
En egy 2 literes benzines Mazda 3 sedant vennek ennyibol. Nagy csomagtarto, nagyon szep forma, kedvezo fogyasztas.
2016. jan. 31. 13:48
 7/12 anonim ***** válasza:
Nézd meg az Opel Insigniákat is, szerintem jobb vétel, mint egy A3 :)
2016. jan. 31. 18:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Én biztos megnézném a helyedben az Astrát.
2016. febr. 1. 14:22
 9/12 A kérdező kommentje:

Opelról váltanék. Az Insignia nekem túl nagy. Emellett böszme nehéz. Céges autóban vezetek ilyet, nem kéne.

K Astrát már néztem, az tetszik. Viszont borzasztóan túlárazott. 6 millióból, dízelmotorral elég fapados jönne ki. A mostani felszereltségtől (navi, bixenon dinamikus kanyarfénnyel, bőr belső ülésfűtéssel, sport futómű, gyári tolatóradar, stb.) nem szívesen lépnék sokkal visszább. Akkor már inkább egy pár éves A3. Külsőre nagyon bejön.

2016. febr. 2. 20:54
 10/12 A kérdező kommentje:
Az az Alfa a paramétereit tekintve nem tűnik rossz vételnek. Viszont, ez szubjektív és bocsánat, de borzasztóan nem tetszik. Ismerem viszonylag közelebbről is a típust. Az utcánkban az egyik szomszédnak van ilyen. Látom nap mint nap. De nem sikerült megszeretni.
2016. febr. 2. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!