Milyen autót vennél 6 millió forint körül?
Új és használt, legfeljebb 3-4 éves is szóba jöhet. Lehetőleg dízel motorral, mert napi 230km-t megyek. 3 ajtós kizárva, kombi szintén, legjobb lenne valami 5 ajtós közepes méretben, nem kell böszme nagy bálna.
Van jelöltem, amit kinéztem, de nem akarok senkit befolyásolni. Kíváncsi vagyok ilyen paraméterekkel ki mit venne.
Én hetes Golfot vennék benzinesben, de én nem is közlekedek ennyit. A helyedben ugyanezt a kocsit venném dízel motorral.
Ez csak az én véleményem, nagyon tetszenek ezek a kocsik. A másik jelöltem meg az Audi A3 lenne.
Opelról váltanék. Az Insignia nekem túl nagy. Emellett böszme nehéz. Céges autóban vezetek ilyet, nem kéne.
K Astrát már néztem, az tetszik. Viszont borzasztóan túlárazott. 6 millióból, dízelmotorral elég fapados jönne ki. A mostani felszereltségtől (navi, bixenon dinamikus kanyarfénnyel, bőr belső ülésfűtéssel, sport futómű, gyári tolatóradar, stb.) nem szívesen lépnék sokkal visszább. Akkor már inkább egy pár éves A3. Külsőre nagyon bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!