Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek egy audi a3as...

Szerintetek egy audi a3as ferfias auto?

Figyelt kérdés
oszinte leszek 18 eves vagyok, megvettem elso autom egy audi a3 1.8t-t es mindenkitol azt kapom vissza, hogy mi ez a noies auto, meg hogy a4,a6 kombi sokkal ferfiasabb ha audin belul maradnek, de a passatot is felhoztak.. nektek errol mi a velemenyetek? a 98as a3 kasztnirol beszelek pontosabban
2016. febr. 4. 16:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem a forma a legnagyobb gond, hanem egy "első kerekes" az számomra női kocsi.

Másik meg, ha neked tetszik, ne foglalkozz másokkal!

Én is lexarom, mikor jönnek nekem a "benzintemetőm van" dumával... Magamnak veszek autót nem másnak.

Az 1.8t meg azért abban a kis kasztniban tud combos lenni, ami azért "férfias" is lehet, csak ugye rossz helyen kapar :(

2016. febr. 5. 13:38
 12/12 A kérdező kommentje:
igen, egy kicsit engem is zavar, hogy csak elso kerekes... de nem tudom hogy esetleg egy hasonlo kasztiba az s3 ami ugye quattro mar az mennyit enne, mert oke , ahogy hasznaltauton neztem lenne ra penzem, de azert megis csak 18 vagyok es nem igazan szeretnem a nehezen ossze kapirgalt penzemet felelni teljesen
2016. febr. 6. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!