Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek egy audi a3as...

Szerintetek egy audi a3as ferfias auto?

Figyelt kérdés
oszinte leszek 18 eves vagyok, megvettem elso autom egy audi a3 1.8t-t es mindenkitol azt kapom vissza, hogy mi ez a noies auto, meg hogy a4,a6 kombi sokkal ferfiasabb ha audin belul maradnek, de a passatot is felhoztak.. nektek errol mi a velemenyetek? a 98as a3 kasztnirol beszelek pontosabban
2016. febr. 4. 16:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Igen, hat, nem a legferfiasabb auto, ez teny. Nagyon fel kell legyen turbozva a gep hogy ferfias megjelenese legyen.
2016. febr. 4. 16:18
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Ez egy varosi kisauto, csak 4 karika van rajta, nem mondjuk egy Opel vagy VW emblema. A nagypofaju haverjaidnak is kb. annyi fogalma van az egesz temarol, hogy 'NAAAAAGY legyen, mer' csak akkor ferfias'. Ne foglalkozz veluk, ha fenn birod tartani meg karbantartod, egeszen jo auto az (marmint ha nem egy szethajtott, lef*ngott peldanyt vettel meg).
2016. febr. 4. 16:19
 3/12 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem férfias. Legalábbis az újabb fajták mindenképp. Elég markáns, karakteres a vonalvezetése. Én is egy ilyet készülök venni, pedig 33F vagyok és nem vagyok "búza". A 98-as az még a legömbölyített forma, az kevésbé jön be.

Hogy "városi kisautó" lenne? Én kifejezetten autópályázásra fogom használni. Messze nem a legnagyobb motorral venném, csak egy 2 literessel. A 150Le és a 320Nm nyomaték szerintem nem kifejezetten a városi kisautókra jellemző. De méretét tekintve sem mondanám kisautónak. Abszolút ugyan ott van méretben mint egy Astra vagy egy Focus. És ezek sem klasszikus városi kisautók. Igaz nem is egy nagy bálna, attól nagyon messze van, de nekem nem is kell, hogy az legyen.

2016. febr. 4. 16:34
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Csajos.
2016. febr. 4. 16:45
 5/12 anonim ***** válasza:
61%
azért egy fekete 200le a3 nem rossz egy a3 inkább a szín dönt hogy csajos vagy nem.kombik inkább piacos lomozos kocsik
2016. febr. 4. 17:30
 6/12 anonim ***** válasza:
49%
Abszolút nem férfias, szemből összekevered egy A4-el, (hűtőrűcs kicsit kisebb) hátulról is nagyon hasonlít arra. A TT vagy az A1 az nőies, de azoknak a felében is sokszor nagydarab férfi ül, és azok sem "olyanok". De fogadjunk hogy olyanok mondták ezt neked, akiknek nincs is autójuk, vagy Swift esetleg.
2016. febr. 4. 17:36
 7/12 anonim ***** válasza:
Hát az A3 pont nem nőies. Majd ha melléd kerülnek egy másik autóval, lépj rá a gázra, és megnézhetik, hogy mennyire nőies... Na meg hogy milyen szép a hátulja. :D Mert elölről nem fogják látni.
2016. febr. 4. 18:16
 8/12 anonim ***** válasza:
61%

Szemből nem férfias?

Én ilyesmiket nézek most, csak projektoros (xenon) fényszóróval. Hát nekem minden eszembe jut erről a morcos orról, csak azt nem, hogy nőies:

[link]

2016. febr. 4. 19:03
 9/12 anonim ***** válasza:
61%

Nem annyira csajos de egy sedan nyilván férfiasabb a kombit kerüld ha nincs rá szükséged.

Én is azon agyaltam hogy A3-at vegyek aztán nem volt akkor pont jó eladó autó így hát nézegettem másfelé is végül is annyira nézegettem hogy A4-et vettem 1.8 szívó motorral.

Előtte meg egy B corsam volt, 3 ajtós, na az az igazi csajos városi kisautó de akkor az nagyon jó volt tanuló autónak nekem, aki beszólt azzal nem foglalkoztam mert általában kocsijuk sem volt...

2016. febr. 4. 19:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem egy sedan sem férfiasabb. Csak az a különbség, hogy nagyobb a csomagtartója, na meg persze fele annyi helye van a hátul ülő lábának, mint egy ferdehátúban.
2016. febr. 4. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!