Nőies az Audi A3 (2008, S-Line) egy 24 éves férfinak?
Új autó vásárlás előtt állok és kaptam egy nagyon jó ajánlatot. Egy nő ismerősöm megvásárolhatja az 5 éves céges autóját. Neki nincs rá szüksége, a férje jól keres így felajánlotta hogyha gondolom megvehetem tőle 2.4 millióért.
1.6 TSI
90.000 km
fehér
nagyon jó állapotban van, rendszeresen vitte szervízbe (márkaszervíz, mindenről számla van)
Az a dilemmám hogy az összes barátom szerint egy női autó, főleg fehérben és ezzel poénkodnak-b*szt*tnak egyfolytában.
Amúgy 174cm magas vagyok, 75kg, izmos.
Ti mit gondoltok?
Ez nagyon nem női autó kategória. Audiból nőinek az A1-et vagy azA2-t mondanám max.
Amúgy kíváncsi vagyok, a haverjaidnak, akik okosak, milyen kocsijuk van? Nem lehet, hogy csak irigykednek rá?
Tuningolni nem szeretném, szerintem nem olyan rossz így sem. Maximum a felnit kicserélem, esetleg a tetőre napfénytető látszatú fólia.
Haverjaimnak régebbi autója (8-10 évesek) vagy ennél sokkal jobb van (Audi A6-8, BMW 5). Az előbbiek lehet hogy irigyek, az utóbbiak meg matchboxnak tekintik az övékhez képest. Azért nincs reális képem, hogy tényleg érdemes e megvennem. Nem szeretném megbánni. Másik hogy azért "csajoznék vele" (jobban mondva ha akad kiszemelt lány akkor elvinném erre-arra) és nem lenne jó ha tényleg melegnek néznének miatta :D
Ennyiért ajándék! Amúgy egyáltalán nem nőies, főleg S-line packal. Maximum használod egy évig és haszonnal megpróbálod eladni.
18/F Én személy szerint bevállalnám, ugyanis, az én autóm egy Renault Megane Berline 1.5 dci és inkább az egy csajos autó de ez van most háznál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!