Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nőies az Audi A3 (2008,...

Nőies az Audi A3 (2008, S-Line) egy 24 éves férfinak?

Figyelt kérdés

Új autó vásárlás előtt állok és kaptam egy nagyon jó ajánlatot. Egy nő ismerősöm megvásárolhatja az 5 éves céges autóját. Neki nincs rá szüksége, a férje jól keres így felajánlotta hogyha gondolom megvehetem tőle 2.4 millióért.

1.6 TSI

90.000 km

fehér

nagyon jó állapotban van, rendszeresen vitte szervízbe (márkaszervíz, mindenről számla van)

Az a dilemmám hogy az összes barátom szerint egy női autó, főleg fehérben és ezzel poénkodnak-b*szt*tnak egyfolytában.

Amúgy 174cm magas vagyok, 75kg, izmos.

Ti mit gondoltok?

2013. nov. 4. 16:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is! Egy Audi az legyen A4-től felfelé, és szerintem egy sötét szín férfiasabb!
2013. nov. 4. 16:50
 2/9 A kérdező kommentje:

Teszek be képet:

[link]

2013. nov. 4. 16:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Végül is, ha kicsit morcosabbá teszed a kocsi elejét akor már nem is annyira nőies! Angel Eye lámpa, és egy kicsit menőbb felnik. Akkor már egész fain!
2013. nov. 4. 17:03
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Az A3 egyáltalán nem női autó, főleg nem S-line kivitelben. Sokkal inkább mondanám fiatalos autónak. Ha itt nem olvasom ezt a kérdést, fel sem merült volna bennem :) Morcosítani nem szabad ezeket szerintem, úgy szépek ahogy vannak.
2013. nov. 4. 17:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez nagyon nem női autó kategória. Audiból nőinek az A1-et vagy azA2-t mondanám max.

Amúgy kíváncsi vagyok, a haverjaidnak, akik okosak, milyen kocsijuk van? Nem lehet, hogy csak irigykednek rá?

2013. nov. 4. 18:17
 6/9 A kérdező kommentje:

Tuningolni nem szeretném, szerintem nem olyan rossz így sem. Maximum a felnit kicserélem, esetleg a tetőre napfénytető látszatú fólia.

Haverjaimnak régebbi autója (8-10 évesek) vagy ennél sokkal jobb van (Audi A6-8, BMW 5). Az előbbiek lehet hogy irigyek, az utóbbiak meg matchboxnak tekintik az övékhez képest. Azért nincs reális képem, hogy tényleg érdemes e megvennem. Nem szeretném megbánni. Másik hogy azért "csajoznék vele" (jobban mondva ha akad kiszemelt lány akkor elvinném erre-arra) és nem lenne jó ha tényleg melegnek néznének miatta :D

2013. nov. 4. 18:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Jó ez, ha meg főleg városba járkálsz, akkor jobban is jársz ezzel, mint mondjuk egy a4-el vagy más nagy sedannal.
2013. nov. 4. 20:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Ennyiért ajándék! Amúgy egyáltalán nem nőies, főleg S-line packal. Maximum használod egy évig és haszonnal megpróbálod eladni.

18/F Én személy szerint bevállalnám, ugyanis, az én autóm egy Renault Megane Berline 1.5 dci és inkább az egy csajos autó de ez van most háznál:)

2013. nov. 4. 20:42
 9/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem csajos fehéren sem. Barátomnak is ilyen van és szerintem nagyon fiús. A barátom a szüleitől kapta. Vagyis ők vettek maguknak még vagy három másik autót és ezt neki adták, mert messze lakik az egyetemtől meg blabla... Szerintem nagyon srácos bármilyen színben az autó. Én már előtte is jó pasinak tartottam, de az A3-al mégjobban mutat :D Nem vagyok pénzéhes dög! Csak ez az igazság. Szerintem ennyiért lazán vedd meg a kicsikét!
2015. júl. 24. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!