Első autónak, friss jogsival 2007-es, vagy 2008-as Audi A3, vagy 2008-as Seat exceo? 3 000 000 forintot tudok rá szánni.
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!2013. jan. 17. 03:46
1/7 anonim válasza:
Egy régebbi A6-os Audi? A nagyon jó állapotúak ott vannak árban kb. És nagyon jó kényelemes, batár autók.
2/7 anonim válasza:
Nemértem,miért hangsúlyozzátok folyton az első autót,meg a friss jogsit...komolyan.
Elmagyarázná valaki?
Miköze a friss jogsinak bármilyen autóhoz? Ha nem tudsz parkolni,akkor egy Mini-vel sem fogsz tudni.
Van két alternatívád,látom..-Én egyiket sem vezettem,mert Japán párti vagyok.
De nyílván majd itt eldöntik helyetted,melyiket válaszd.
/exceo-n egy kicsit idétlenül nézne ki a "T" betű/...
3/7 anonim válasza:
egyáltalán ne zavarjon, hogy komoly különbség van a két modell között
5/7 petizacc válasza:
Mindenképpen az Audi. Azért van egy kis különbség!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Meg is tudnátok indokolni hogy miért az audira gondoltatok?
2013. jan. 17. 23:06
7/7 anonim válasza:
Én a Seatot ajánlom az exeo van olyan jó minőségben mint az Audi én azt választanám 3m-ért fiatal és kevés KM-t futott exeot kapsz az audiból nem nagyon fogsz kapni 3m-ért kevés KM-el. Az exeo nagyobb kényelmesebb a 2.0CRTDI motort ajánlom 143 vagy 170LE-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!