Pfau Marcell kérdése:
Van egy Wolkswagen 4 es golfom 1.4 75le 2 légzsák, klima, szervo 5 ajtós 259000 km vettem most van benne 277000 km 2014 októberében vettem. Mennyit érhet most?
Figyelt kérdés
2016. jan. 23. 16:21
1/5 anonim válasza:
A kora az nem számít, ne írd le.
Mellesleg annyit ér, amennyit adnak érte. A hirdetések adhatnak támpontot:
2/5 A kérdező kommentje:
277000 km re az sok egy 1.4 es golfban? a szerelö azt mondta hogy akár 500000 km még ki kell bírnia motor csere nélkül az autónak .
2016. jan. 23. 17:31
3/5 anonim válasza:
Magyarországon minden sok ami 200e felett van.
Ezért szeretik előszeretettel tekergetni az órát sajnos és ebből jön az hogy 150e nél eszik szét a pdtdi meg a többi dízel.
(bár ezt nem tudom miért én egy 2006os autót vettem 320e kmrel és köszöni szépen jól van)
4/5 anonim válasza:
A volkwagenek általánosságban jól tartják az árukat, habár benzin motort nem tudnak csinálni normálisat.
Az évjáratot nem tudom, pedig az sokat számít.
Hogy mennyit érhet az az állapottól függ nagyrészt.
Ez a majd 300.000 kilométer nem lenne sok, de itthon mégis az. Az biztos, hogy én egy forintot nem adnák érte, de szerintem ha jó állapotú, akkor fél millió körül lehet valahol.
5/5 A kérdező kommentje:
2001 es évjáratú a golf igy sok benne a 277000 km? szerviz könyv vezetve van
2016. jan. 24. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!