Miért drágák az Audik?
Egyik sem. A márkát kell megfizetni.
Én pl az év vége felé szeretném a mostani öregedő H Astrámat egy 2015-2016-os (új, vagy alig használt) Audi A3-ra cserélni. Persze jócskán rá kell majd fizetnem. De felszereltségben visszalépés lesz. Nem lesz se bőr ülésem, se kanyarkövető bixenon fényszóróm, se más egyebek, mert az már nem férne bele a keretbe.
Biztonság szempontjából sem hiszem, hogy előrelépés lenne hiszen a mostani is 5 csillagos törésteszttel, nagyszilárdságú utastérvázzal, gyűrődőzónákkal, energiaelnyelőkkel, 10(!) légzsákkal, ESP-vel, ASR-rel, elektronikus lengéscsillapítással, interaktív futóművel, stb rendelkezik. Ebből a szempontból az Audi sem tud többet. Legalábbis azok, amiket én nézegetek, nem.
Köztudott tipikus magyar gondolkozás mód :
Minek vegyek egy 1-3 év Full extrás kics vagy nagy kocsit mindegy
Inkább veszek drágábban egy fapados fost de Új és ő finghat bele először..
Harmadik! Nem tudom milyen presztizse van egy 1.6-os A3-asnak, Nem 4.2-es A8-ast szándékozok venni.
Igen, tipikus magyar vagyok, hogy nem szeretnék vasárnap este autómentőt várni valamelyik autópálya szélén a leállósávban, mert úgy gondolom, hogy a lassan 11 éves 470.000km-t futott autóm nem fog örökké tartani a napi 240km-es ingázásaim alatt. Sajnálom, hogy ezt nem vagy képes felfogni. De amíg nem te fizeted az autómentőt, szervizelést meg a továbbutazásomat, szállásomat, nem a te szabadságod fogy egy ilyen kaland miatt, addig engedd meg, hogy azt vegyek a saját pénzemen, ami nekem tetszik. Köszönöm.
Tipikus magyar vagy! Ha valakinek telik új autóra, az dögöljön meg és ott rúgjunk bele ahol csak lehet. Gratulálok, ez igen!
#6 nagyon vicces vagy...
1-3 Éves autóról volt szó nem egy fél millió kilóméteres roncsról..
És képzeld el vehettem volna új fapados a1 vagy a3 is és képzeld mit vettem ? Na ?
Egy 3 éves A6 ost Full extrásan 60k kilóméterrel na ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!