Miért drágák az Audik?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy meg kell fizetni a márkát stb. De hallottam már olyat is, hogy olyan a kialakításuk, hogy nagyon biztonságosak. Ez igaz? Megéri valóban ezért a biztonságért ennyit fizetni? Tehát pl. egy 10 milliós Audiba biztonságban érezhetem magam? Vagy azért ennyire drágák mert felszereltek?2016. jan. 10. 15:48
11/18 A kérdező kommentje:
És a másik kérdés: Volvo az biztonságosabb mint az Audi? Átlagba.
2016. jan. 10. 21:10
13/18 anonim válasza:
"Volvo az biztonságosabb mint az Audi?"
A Volvonál kiemelt figyelmet fordítanak a fejlesztésnél a biztonságra. Mármint nem a töréstesztes biztonságra, hanem azon túl úgy összességében a biztonságra. Mondjuk kategórián belül túl nagy különbségek nincsenek, ahol egy A6 nem tud megmenteni, ott valszeg már egy S80-sem fog.
Szerintem szerkezetileg egy Audi is van annyira biztonságos, mint egy Volvo.
14/18 anonim válasza:
Ami jó, az drága! Ami szar, az nem drága, és magas az értékvesztése. Röviden ennyi. A piac mindig jól áraz!
Az Audi átgondolt, kiforrott, biztonságos, jól vezethető, minőségi prémiumautókat gyárt, amik megfelelő karbantartás mellett nagyon megbízhatóak. Ezért drága, és ezért tartja jól az árát.
15/18 anonim válasza:
Például egy 2.0 TDI Audi A4-es fenntartása pont ugyanannyi, mint bármilyen más dízelautónak. Főleg ha újonnan veszed. Viszonylag egyszerű dízelmotor, nagyon takarékos, bírja a strapát.
16/18 anonim válasza:
Rengeteg autót vezettem már, volt szerencsém kipróbálni Audikat is. A Volvo nekem sokkal nagyobb biztonságérzetet ad. Olyan kiegészítők vannak benne, amiket nem cserélnék le semmiért. Blis rendszer, sávtartó asszisztens, stb. Kb minden veszélyre figyelmeztet az autó. Már volt olyan helyzet, ami rosszul végződött volna, ha másik autóval vagyok! És nem az én hibámból!
17/18 anonim válasza:
Ugyanezek rendelhetők akármelyik másik autóba is..
18/18 anonim válasza:
Tudom, mivel - mint írtam - vezettem már sokféle autót. De azt is írtam, hogy nekem a Volvo adja a legnagyobb biztonságérzetet. Hiába ugyanazok az extrák, a Volvoé nekem megbízhatóbb, jobban használható, átláthatóbb az egész autó, felhasználóbarátabb a monitor, stb. Az XC90 is fantasztikus. Jelenleg XC60-am van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!