Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ilyen drágák a VW Golfok?

Miért ilyen drágák a VW Golfok?

Figyelt kérdés
Az ujabb és erösebb Passatól,Mondeotól,Focustól is drágábbak.De miért?

2015. okt. 26. 16:04
 1/10 anonim válasza:
15%
A károsanyag-botrány uán be kell hozni a kiesett pénzt. Mindegyik tipus ára emelkeltebb(lesz).
2015. okt. 26. 16:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Bocsi Bocsi.Én a használt golfokra gondolok.De amit irtál indokot,szerintem az eléggé butság.Peace....
2015. okt. 26. 16:16
 3/10 anonim ***** válasza:
49%

Hülyeség...

A használt autók árát nem a VW határozza meg. Amúgy meg a benzinesek nem érintettek az ügyben.

2015. okt. 26. 16:19
 4/10 anonim ***** válasza:
49%
Mert mindenkinek ez kell és még nem is annyira drágák mint pl. Németben ahová nemegyszer megéri innen kivinni a jobb állapotú Golfokat, mint behozni onnan.
2015. okt. 26. 16:41
 5/10 anonim ***** válasza:
49%

A 4-es és az annál régebbi Golfokból van sok, jó autók, csak néha a gazdájuk nem az. A tédéísekkel van a baj, kicsit megbütykölik, hogy jól kormoljon, aztán mehet a buli. Azt vettem észre, hogy aki benzinessel megy, sokkal normálisabban közlekedik.

Nekem ötös Golfom van, nagyon jó kocsi, több extra van benn, mint jópár kereskedésből kigurult kocsiban. Vezetni is nagyon jó, megy is, és a fogyasztása is jó(1.6-os). Igaz, az árát is megkérték, de nekem megérte. Ahogy észrevettem, presztízse is van, sokszor megbámulnak vele.

2015. okt. 26. 16:56
 6/10 A kérdező kommentje:
Nekem pont 4-es kellene TDI-be.De ennek az árából erösebbet ,újabb kocsit is tudnék venni,Csak ugyebár más gyártótól.De a szivem akkor is a VW-hez húzzz.
2015. okt. 26. 17:16
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
de a TDI 110 nél nem tudsz jobb motorú kocsit venni,max fiatalabbat :) peace...
2015. okt. 26. 18:05
 8/10 A kérdező kommentje:
Én nemvagyok autószakértö.Nemtudom eldönteni,hogy miéri meg jobban.Idösebb 2000 évjáratú bevált kocsi.vagy ujabb kevésbé neves autó....
2015. okt. 26. 18:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Azt tudom, hogy az a TDI egy jó motor.

Én is a 2004-es Golf 5-öt választottam, pedig abban az árban lett volna fiatalabb más márkából.

2015. okt. 27. 08:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Vicces lenne ha az újaknál emelnék az árakat... vajon ki venné meg? Épp fordítva: Ha van eszük csökkentik az árakat, mert hiába lökik majd, hogy már nincs semmi gond, akkor is ottmarad az emberek tudatában az eset...

A régebbiekre rátérve: Azért drágák, mert megveszik őket. De tényleg.

Autokereskedős ismerősöm mesélte, hogy a Golfok és a Ventok amik nagyon mennek, mert nyugodtan lehetnek velük pofátlanok, úgy is elviszik, mivel főleg fiatalok az érdeklődők, sokszor még alkudozás sincs.

Nos ennyit erről, el tudom képzelni, hogy valóban így megy ez.

2015. okt. 27. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!