Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ilyen drágák az új...

Miért ilyen drágák az új 125-ös robogók?

Figyelt kérdés
Burgman, forza 125, yamaha x, sr max ezek mind 1,5-tól kezdődnek (regadóval).
2015. okt. 4. 12:51
 1/3 A kérdező kommentje:
jah meg a runner is 1 250 000
2015. okt. 4. 12:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem azért, mert tudják, hogy 125-öst csak az A1-esek vesznek. Mert aki robogót vesz, az vagy 50-est az előnyei miatt (nincs rendszám, kicsi), vagy nagyot (250+) a kényelme miatt (nem kell váltani).

De nem csak a robogók, az összes 125-ös motor pofátlanul drága, sajnos még a használtak is.

2015. okt. 4. 13:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja, egyébként ha mégis szeretnél 125-ösből újat, akkor nézd meg esetleg Motowellt, magyar mérnökséggel kialakított motor, (állítólag) Yamaha motorblokkal. Nekem is az van (50-es), és nagyon jól megy, semmi baja nem volt eddig (jó, nem mondom, hogy sokat mentem vele, mert 2100 van benne, de csak 1 aksi csere kellett eddig tél után).
2015. okt. 4. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!