Milyen cabrio-s autók vannak, amelyek jók, és nem annyira drágák?
A jó alatt azt értem, hogy nem hibásodik meg gyorsan és nem csesződik el az elektronikája, illetve a fogyasztása sem sok.
Köszi
És mit értesz a nem annyira drága alatt?
Még mindig az akarjon autóval vagizni aki megteheti;)
Az, hogy nem annyira drága, legyen most 1 millió - az alatt ne nagyon akarj jampizni egy kabrióval.
1 millióból vettem én is kabriót annak idején. Németországból hoztam egy 1996-os E36-os BMW 320i-t, ismerőstől, 140 ezer kilométerrel, márkaszervizben szervizeltetve. Nagyon jó autó volt, szép is (full extrás sötétkék volt, belül bézs bőr), a hathengeres ugyan nem fogyasztott keveset (10l körül), de ment kellően, és a hangja fenomenális volt, ami szerintem egy kabrióban nem utolsó szempont.
Ez a típus viszont nagyon rizikós, mert régi, és Mo.-n nincs nagy választék.
Létezik a Mazda MX-5, azokból ha találsz tuningmentest, jól járhatsz. Van VW Golf III és IV kabrió, nem rossz autók, de itt is vigyázni kell, sok a tuningolt, széthajtott példány, és mivel VW, nem feltétlenül olcsó a szerviz.
Peugeot 206 cabrio áll a barátnőm anyjának a garázsában, az sem egy rossz kocsi, e kicsit nőies, és erőtlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!