Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2014-es Dacia Sandero 1.5...

2014-es Dacia Sandero 1.5 vagy 2011-es Dacia Duster 1.5?

Figyelt kérdés
Hasonló árban vannak, mégis más a két autó élvezhetősége. Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni, inkább egy kicsit öregebbet több km-el (~80eKm) ami élvezhetőbb vagy inkább fiatalabbat kevesebb km-el (~20eKm) ami kevésbé élvezhetőbb, roszabb minőség, melyik mennyire megbízható?

2016. jan. 21. 12:53
 1/10 anonim ***** válasza:
11%
Mind a kettő román fos.
2016. jan. 21. 14:37
 2/10 anonim ***** válasza:

A Duster szinte terepjáró(főleg ha 4x4). A Sandero ugyan azzal a motorral jobban megy, halkabb, kevesebbet fogyaszt. Meg ocsóbb is.

Te tudod, mire használnád, aszerint kell döntened.

2016. jan. 21. 15:00
 3/10 A kérdező kommentje:
1 válaszoló, mielőtt hülyeséget írnál, nézz körbe, hogy a mai Dacia-kban már mi román és mi fos, továbbá egy kis értelmezés nem ártana, hogy tudd, nem ezt kérdeztem!
2016. jan. 21. 16:05
 4/10 A kérdező kommentje:
2. válaszoló, inkább arra lennék kíváncsi, hogy elméletileg a duster minőségibb, meg e ér annyi különbséget úgy, hogy öregebb. Az új sandero-król nem lehet hallani semmit mivel 2013 utániak. A duster inkább a kúltúráltabb anyaghasználat és strapabírósága (na meg a termete) miatt tetszene csak jobban, de nem tudom meg e érné az évjárat / km különbözetet.
2016. jan. 21. 16:07
 5/10 anonim ***** válasza:
28%

Kedves kérdező? még nem hallotál arrol hogy szart szarért.

Nem szart kell venni hanem autót Pl: OPEL BMV AUDI

Németeknél kezdődik a precizitás

2016. jan. 21. 16:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem igazan ertem kerdezo, milyen minosegbeli kulonbsegekrol beszelsz, hisz az osszes Daciaban ugyanazokat az anyagokat hasznaljak. A Duster azert dragabb, mert nagyobb auto, nem mert minosegibb. Amugy en, ha nem jarnek gyakran terepen, esetleg nem lenne szuksegem a nagy csomagtartora, az ujabb Sanderot valasztanam.
2016. jan. 21. 16:32
 7/10 A kérdező kommentje:
#5 Jól van, jól van... örülök, hogy van 20 milliód egy autóra, nem mellesleg 10-ből 5 BMW a szerelőnél rohad... Én inkább házat veszek nem 4 kerékre költök annyit...
2016. jan. 21. 17:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Ahogy nézem kb 2-2,5 milliót akarsz kocsira elkölteni.

Én a Dacia Dustert vennem mivel az nagyobb.

Más kocsi nem érdekel? Pl. Volkswagen Passat, Audi A4, stb?

2016. jan. 21. 18:57
 9/10 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Miért lenne minőségi különbség? Ugyanaz kb a 2, csak a Duster magasabb, terepesebb.

Közúton sokkal jobb a Sandero!

2016. jan. 21. 20:46
 10/10 A kérdező kommentje:

#8 - VW és Audiból csak újabbat vennék de nem szeretnék annyit költeni autóra, inkább fiatalabb, olcsóbbat. Mivel az év nagy felében motorozok, így a LE-k sem számítanak annyira.

#9 - Futóműben, stb. van azért különbség bár tény, hogy nem olyan szintű mint néhány másik márkánál. :)

2016. jan. 22. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!