Érdemes még 2005-ös Suzuki Swiftet venni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok gazdag,kb 7-8 évig szeretném használni. Klíma kp.zár,servo van benne. Vagy inkább ilyen árban egy újabb Dacia-t?2016. jan. 13. 09:21
2/3 anonim válasza:
A büdös életbe nem lesz vele semmi bajod, a kopó-fogyó alkatrészek cseréjén kívül.
3/3 anonim válasza:
Nekem pont 2005-ös 1.5 vvt aut.GS szwiftem van.Vannak helyek belül, ahol poros, de ezen kívül olyan, mintha most jött volna ki a gyárból..rozsda sehol, az automata váltó finoman, észrevétlenül vált,a klíma tíz éve hibátlanul hűt, vizsgákon gond nélkül átmegy...bevallom, október óta volt pár tízezer kiadás...letérdelt az akksi, 4 db téligumi, elöl féktárcsa+fékbetét csere, egy kanna 0W20 olajcsere+ szűrők..az első lambdaszonda csere..ez össz. 150e ft.... +a vizsga, az 25e volt...gondolhatod.
Szóval inkább Daciat vennék, pláne ha újabb..jobban néz ki, olcsóbb az üzeme, elegáns, kényelmes, nem papírautó, ...ezt akár örökké használhatod.Kimondottan kispénzűeknek találták ki.ezzel sokkal jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!