2014 Februárjában kezdtem el a KRESZ-t tanulni, március elején lett meg a vizsgám, májusban kezdtem el vezetni,6 órát levezettem, aztán abbahagytam. Meddig van idöm befejezni?
Akkor az elsösegély vizsgát bármikor lerakhatom, igaz?
És gondolom ha B szintü KRESZ vizsgám lett, akkor az nem jó, hogy mopeddel rakom le a forgalmit, az autóval meg valamikor 2016 nyarán (?).
Ha elkezdesz egy kategóriát, menet közben nincs lehetőség váltásra, ha B-t kezdtél, azt kell végig vinned (mellesleg a B kategóriához megkapod az AM, B1, K, T kategórákat is)
Márciusig B kategóriából sikeresen le kell vizsgáznod, vagy elvész minden, az elméleti vizsga is érvényét veszti.
Az elsősegély vizsga nincs határidőhöz kötve, az a Vöröskereszt felügyelete alá tartozik, a jogosítványszerzéshez szükséges, kötelező, amíg nem mutatod be a vizsgaigazolást, nem kapod meg a jogosítványt - de ha sikeres forgalmi vizsgát tettél, az már nem évül el, ha az elsősegély vizsgát 5 év múlva csinálod meg, akkor 5 év múlva kaphatsz jogosítványt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!