A kétütemű olaj valóban árt dízelmotornak? Ha igen, miért?
Figyelt kérdés
a kétütemű motorolaj dízelben üzemagyagként hasznosítható-e?2016. jan. 22. 15:23
21/26 anonim válasza:
a 2T olaj kenésre van, a gázolaj meg üzemanyag, szóval innentől kezdve éártelmetlen az egészet tárgyalni. Egy modern CR dízelt a másodperc tört része alatt hazavágsz vele, mivel rohadt precíz és érzékeny rendszer az egész, a rossz minőségű gázolajat sem kajálja már meg, nemhogy a 2T olajat. A régebbiek valószínüleg elmennek vele, mert eléggé már a rendszer, de azoknak sem használ.
22/26 anonim válasza:
Ha azt akarod hogy az autód jobban menjen javaslom hogy menj el dolgozz többet, keress több pénzt és vegyél egy nagyobb teljesítményű járművet. NE a benzin minőségében keresgélj, közel azonos az összes kút. Egy Tescos olcsóbb kategóriás dízel, vagy benzin ugyanazt tudja mint egy MOL kúton vásárolt üzemanyag. Én csak az árat nézem, minőségben ott van mind, már nem a háborúban élünk, sem a szovjet megszállás alatt.
23/26 A kérdező kommentje:
nem a teljesítmény növelés csak a motor megóvása a cél
valóban nem de nyugat európa szintjét sem értük el
2016. júl. 9. 23:12
24/26 anonim válasza:
Akkor élnénk jobban ha megnyertük volna a háborút a németekkel együtt.
25/26 anonim válasza:
Èn is gondolkodtam ilyesmin ès azóta rájöttem az a legjobb megóvás ha minősègi drágább olajat használok ès üzemanyagbol meg szinte mindig omv max motion dieselt tankolok. Eddig nem is volt gondom.. Szerintem ennèl többet ugyse lehetne tenni ilyen csodaszerekkel sem.
26/26 anonim válasza:
Elkène fogadni, hogy van egy ideje minden alkatrèsznek, sima gázolajat tankolj semmi más nem kell bele. Nem örökèletre van tervezve az üzemanyagrendszer se a befecskendező ezt kène elfogadni. Mindegy mit csinálsz elfog romlani egyszer. Több ezer bar-t csinál sok százezer km keresztül, puszta logika, hogy ezt örökkè nem tudja semmi sem egyszer javitani kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!