A kétütemű olaj valóban árt dízelmotornak? Ha igen, miért?
az 1-nél a pont.
minden szavát értelmetlen elismételnem, de ez az én véleményem(is)
Félreértettétek a kérdést!
Sokan öntenek minden tank gázolajhoz 1-2 deci 2T oljat, hogy ezzel óvják a befecskendező rendszert. Valaki szerint jót tesz. CR-eknél hallottam főleg.
Igen valóban nem egyértelmű de igazából mindkét dolog érdekelne. Tehát 100%ban vagy gázolajhoz keverve.
Azt olvastam, hogy árt neki ha gázolajhoz adagolva adjuk. Mondjuk az az oldal valami motoradalék gyártó oldala. :)
Azért ez attól is függ milyen motorról van szó. Néhány harcjármű motorját úgy tervezték, hogy az összes folyékony szénhidrogénnel üzemeltethető legyen, abban valszeg nem sok kárt tenne.
Egy zsír új V8 TDI-ben azért nem próbálnám ki :D
Tudod kik a mai kutak tulajdonosai nagyrészt?
Igen, akik egykor benne voltak az olajszőkítésben. Legalábbis felénk az összes kút tulajdonos kapcsolatba hozható vele. NA meg a jó magyar hozzáállás. Talán hinnék neked ha az osztrák gázlajtól nem menne jobban és nem lenne csendesebb az autő akárhányszor ott tankolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!