Szerintetek is a volkswagen a világ legjobb autója?
Előtte egy skoda fabiám volt az is volkswagen motoros.Múlt nyáron vettem egy vw borát és nagyon megvagyok vele elégedve!Vettem rá szép nagy 17-es alú felniket és megy mint a golyó pedig csak 1.6-os!
Hogy lehet hogy a Vw csinálja a legjobb leg megbízhatóbb autókat?A többi gyártó miért él még az őskorban?
És ez nem csak az én véleményem,tavaly is voltam kecskeméten Wanted találkozón és ők is megmondták hogy a világ legjobb autóit birtokoljuk.(mondjuk én hitelre vettem de ha kifizettem enyém lesz.)apróért vettem 1,2misiért.
80!
hogy miről!
Ott találkozunk sütögetünk,versenyezünk,szépség verseny is van!meg iszunk stb!
Ez egy nagy szabású esemény!Nagyon sokan hirdetik az autójuk szélvédőén!
Pár ezer forintért szoktam venni a wanted elnök úrtól a matricákat,és már dobom is fel a szélvédőkre!
Gyere el egyszer és csodáld meg az igazi autókat!Mert amíg valakinek nem lesz vw-je az kis gyerek marad és játszik a játék autókal!
biztos nagyon jó lehet....
Jó hülye vagy meg a haverjaid is hogy te fizetsz az elnököd eseménye reklámozásáért!
Pancser ember vagy te!
Én is rendezek ilyet mennyit perkálsz?
Kíváncsiságból ránéztem egy Wanted-találkozó képeire.
(nem kellett volna)
Volt minden, mint a búcsúban:
öreg faros Skoda, Audi, veterán Porsche, kocka Lada.....
Ezek szerint az említettek (is) mind a világ legjobb autói? :D
veterán vas hozzászólása kíváncsivá tett engem is, mi is ez a VWanted találkozó. Rákerestem youtube-on, szándékosan nem linkelem, nem akarok ingyen reklámot.
A VW összetartás egy szép dolog, én is jártam hasonló rendezvényekre VW tulaj koromban, és tényleg közösségkovácsoló ereje van ezt aláírom, de kb ennyi a célja. Soha eszembe nem jutott, hogy én mekkora király vagyok, mert találkozókra járok.
Viszont a kérdező valami übermensch-nek hiszi magát mert vett egy leharcolt borát, így én is megengedem a jogot, mint "játék autó tulajdonos", hogy egósan álljak a kérdéshez.
Aki végignéz egy ilyen videót látja, hogy a legtöbb autó egy ilyen rendezvényen egy bóvli vacak, ami mellett a Nagykőrösi autópiacon legyintve elmenne.
Attól, hogy valamire nagy felnit peres gumival rárakunk attól az még nem menő, főleg szánalmas, ha a felni ára több mint az autóé. :D
boros the king!
Hát a matricának ára van ám!
Nem várhatom el hogy ingyen adja te bolond!
85/86!
Bóvli vacak???Esetleg a te géped az!
A miénk minőségi autók!Matricákból is a legjobb minőségűeket vesszük!Vettem ültető rugókat is az sem gagyi!
Mi csak kiváló alkatrészeket használunk fel!
Egyébként a klub meg követeli hogy ne szemétel dolgozzunk!
"Mert amíg valakinek nem lesz vw-je az kis gyerek marad és játszik a játék autókal!"
Figyelj eddig poénnak vettük meg minden de most már kezd irritálóan idegesítő lenni ez a provokatív kérdés. Kezdünk megijedni, hogy nem csak hülyeségből írkálod ezt a sok szart, hanem komolyan is gondolod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!