Szerintetek is a volkswagen a világ legjobb autója?
Előtte egy skoda fabiám volt az is volkswagen motoros.Múlt nyáron vettem egy vw borát és nagyon megvagyok vele elégedve!Vettem rá szép nagy 17-es alú felniket és megy mint a golyó pedig csak 1.6-os!
Hogy lehet hogy a Vw csinálja a legjobb leg megbízhatóbb autókat?A többi gyártó miért él még az őskorban?
És ez nem csak az én véleményem,tavaly is voltam kecskeméten Wanted találkozón és ők is megmondták hogy a világ legjobb autóit birtokoljuk.(mondjuk én hitelre vettem de ha kifizettem enyém lesz.)apróért vettem 1,2misiért.
pontos típust ne irok ne kezdejenel el ezért is fikázni itt.
ez az amire nem adok teló stb volt 1 éves iphonom tönkre ment de ez a 4 éves kis telo még mai napig ki vállo.
az eredetit át tudm küldeni ha kell megvan, csak igy jobban néz ki minden képet szerkesztek picit.
amugy csak neked küldtem meg a kérdezö fiatal urnak. ugy a többiek nem tudhassak igy miröl esik itt szo.
71/74
öt ezrest?
Itt nem pénzről van szó kis haver!
Egyébként van több műsorszám is a wanted talin,pl felni szépség verseny amit idén ezzel az isten király gépemmel biztos behúzok!Akinek a konszernen belüli a verdája az jöhet!Volt egyszer aki be jött egy bmw-vel,na azt szétverték a pecsába!Ide xar nem jöhet be csak a legjobb autók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!