Szerintetek is a volkswagen a világ legjobb autója?
Előtte egy skoda fabiám volt az is volkswagen motoros.Múlt nyáron vettem egy vw borát és nagyon megvagyok vele elégedve!Vettem rá szép nagy 17-es alú felniket és megy mint a golyó pedig csak 1.6-os!
Hogy lehet hogy a Vw csinálja a legjobb leg megbízhatóbb autókat?A többi gyártó miért él még az őskorban?
És ez nem csak az én véleményem,tavaly is voltam kecskeméten Wanted találkozón és ők is megmondták hogy a világ legjobb autóit birtokoljuk.(mondjuk én hitelre vettem de ha kifizettem enyém lesz.)apróért vettem 1,2misiért.
Ilyen hóban tényleg bánom. :D
De kimentem így is, kézifékkel ezzel is lehet szép íveket autózni. :)
55/64!
De egy csicska vérű vagy te!
Elmehetc a pecsába a galamb dúc audidal!
A német autó nem autó!
Japán autó az autó!Na meg az Amcsi gépek!
57-es játékos
Azé vettem hitelre mert nem vagyok olyan lúzer hogy apuci vesz alám autót!
meg nem volt hirtelen 1,2 misim!Na meg elég baráti ár volt ez az autóért,és viszonylag egyben is van!A teljesítménye meg kiváló!biztos hogy lenyomnálak vele!mert szerintem te nem igazán vagy olyan mint én!Nekem a véremben van a versenyzés!Te meg írni sem tudsz normálisan mert egy primitív majom kölök vagy,aki apuci falloszából táplálkozik!
Részemről zárom a témát!
De ha valakinek nagy a pofája találkozzunk idén Wanted-en és ott össze csaphatunk!
Az elnök úr garantálja az épségeteket!
Csak autós össze csapás lesz!utána mehetek haza sírva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!