Szerintetek is a volkswagen a világ legjobb autója?
Előtte egy skoda fabiám volt az is volkswagen motoros.Múlt nyáron vettem egy vw borát és nagyon megvagyok vele elégedve!Vettem rá szép nagy 17-es alú felniket és megy mint a golyó pedig csak 1.6-os!
Hogy lehet hogy a Vw csinálja a legjobb leg megbízhatóbb autókat?A többi gyártó miért él még az őskorban?
És ez nem csak az én véleményem,tavaly is voltam kecskeméten Wanted találkozón és ők is megmondták hogy a világ legjobb autóit birtokoljuk.(mondjuk én hitelre vettem de ha kifizettem enyém lesz.)apróért vettem 1,2misiért.
tényleg a legjobb autoja ez a vw konsern.
most kapcsoltam be a füttést a börülö még hideg volt fél perc mulva mar sütött!
ilyen üles fütést nem csinálnak a japánok stb.
Ha már gondolom körbeküldözgetted az Audi kulcsos 20.000-es képet, azt mond meg mért lett szerkesztve PicMonkey-vel?:D
Mondjuk ha megmondod pontosan mivel készült a kép akkor elhiszem hogy a tied. :)
41/52!
Nem tudsz olvasni te analfabéta?
Nem apám vette hanem én!Igaz hitelre de én fizetem meg a csajom!
42/53!
Valószínű jóval gyengébb vw-vel csaptál össze!Vagy csak látta hogy egy surmó vagy és hagyta hogy örüljön a fejed!
Egyébként a volkswagenek jóval erősebbek az audiknál!Kié is az audi????
Na?csak nem a volkswagen-ér???
Nem gondolod komolyan hogy rosszabb autót csinál az övénél te vad barom!!
Melyik Vw erősebb az Audinál LOL
Vw be már nincs is 6 hengeres motor, csak a Phaetonba meg a Touaregbe...
Audinál még egy kis a4 be is 6 hengeres van Vw be még passatba se teszik be HAHA!
Meg eleve mondj egy vw-t ami gyárilag erősebb mint 200 lóerő, na ugye... phaeton, touareg... meg legújabb passatok talán...
De ilyen alap Borák hiába izmoznak.
Én azért pártoltam el a Vw-től mert az új passatba nincs + hengeres, a 3.6 vr6 ami volt az előző cc be kicsit gyenge volt 300 lóval úgy ment mint a 200 lovas turbo, lehetett volna fejelszteni.
54.
meg eleve túlzás hogy összecsapás, ő erőltette másodikba 70 nél üveghangon, én pedig 4.-be nyomtam egy félgázt.
csak vicces volt, hogy erőlködött, azt hitte msot megmutatja, hogy a Vw jobb, hát nem sikerült.
másik meg, hogy hitelre már csak a nagyon bénák vesznek kocsik, ők mínuszba vannak, ettől kevésbé rosszabb ha valaki úgy vesz, hogy minden pénzét odaadja egy autóért, aztán már nem tud élni, mert nem marad pénze.
te a legrosszabb típus vagy sajnos, pénzed sincs, de menő akarsz lenni, az autó is a banké, és pénzed sincs. így nem kell felvágni csak ha kifizetted zsebből.
"Nem gondolod komolyan hogy rosszabb autót csinál az övénél te vad barom!!"
-Nézz utána mit jelent a konszern.
Ezt meg csak úgy: [link]
Remélem tudsz németül ha már ekkora "fauvé" rajongó vagy.
Milyen egy agyhalott vagy kérdező?
Az 1.6-os ócska Boráddal kijelented így általánosan, hogy a VW erősebb, mint az Audi? Mi erősebb benne, az 1.6-os motort? Vagy a karosszéria? Láttam A4-est nekimenni Passatnak hátulról, az Audinak kicsit behorpadt a lökhárítója, a Passat pedig nem is tudott önerőből, úgy szétment. Na hellószia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!