Szerintetek is a volkswagen a világ legjobb autója?
Előtte egy skoda fabiám volt az is volkswagen motoros.Múlt nyáron vettem egy vw borát és nagyon megvagyok vele elégedve!Vettem rá szép nagy 17-es alú felniket és megy mint a golyó pedig csak 1.6-os!
Hogy lehet hogy a Vw csinálja a legjobb leg megbízhatóbb autókat?A többi gyártó miért él még az őskorban?
És ez nem csak az én véleményem,tavaly is voltam kecskeméten Wanted találkozón és ők is megmondták hogy a világ legjobb autóit birtokoljuk.(mondjuk én hitelre vettem de ha kifizettem enyém lesz.)apróért vettem 1,2misiért.
ma 14:13
De ugye azt is hitelre csak?:D
KI akarná tönkretenni, elég ha ilyen jól kultúrált, okos és illemtudó emberek vásárolják a kocsijait mint te. XD
Ennél jobb rombolást el se tudnék képzelni. :D
"..a sok..gyártó összefogott ellenünk..nem bírtak velünk.."
Sírnivaló, ahogy a Kérdező a "királyi többes"-t használja. Annyira beleéli magát a helyzetbe, mintha maga a VW-konszern vezére nyilatkozna.
Lehet, hogy a wanted-találkozókon agymosást is végeznek? ;)
Már nem írt egy ideje... nem kéne valahogy segítséget küldeni? Mármint lehet beleszorult neki a kipufogóba. :(
Azért kár lenne a kipufogóért szerintem.
Ha beszorult, hát beszorult.
Nem erőltetném azt a mentőakciót. ;)
A lúzerek véleménye nem igazán érdekel!
Különbem meg normális embereket vártam akik tisztelik és elismerik e csodás márkát,velük szerettem volna e csodáról beszélni,de úgy látszik csak a primitív elő emberek tanyáznak itt!
Kedves Kérdező, akkor levonhatod a tanulságot.
Rossz helyre tévedtél, mint az ügyvéd az Üvegtigrisben.
Ügyvéd: "itt mindenki hülye?
Gaben: "Itt?......... :D...mindenki."
Képzeljétek tegnap megyek az autópályán és látom a tükörben, hogy jön mögöttem egy Volkswagen. Eszembe jutott ez a kérdés és az hogy talán a Kérdező jön mögöttem. Nem vagyok pánikbeteg, de elkapott a halálfélelem. :(
Most már mindig így lesz?
Akkor beszélgessünk róla.
Lehet egy személyesebb kérdés? A kocsidat nőnek vagy férfinak tekinted? Mármint csak úgy érdekelné szerintem a civilizálatlanabbakat, hogy mégis mire gondolsz közben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!