Hideg motorral nagy gázon és nagy fordulaton károsodhat e a motor? Szívó Benzinről lenne szó.
Igen!!! Végre! Egycértelmes válasz!!! ;)
Tessék, egy kockacukor! ;)
Tudsz te ha akarsz! ;)
Az eredetileg utánatölteni a féktolyadéktartállyal még elmeséled, mi a gond? Kérlek, mert én hülye vagyok ehhez sajnos. :(
Ja, azért egy dolgot ne felejtsünk el! Az, h a hűtőnek a bordái aluból vannak, még nem jelent semmit! Nem szon megy keresztűl a víz. (Nem a bordákon)
De h lásd, az értelmes választ is elismerem, így megdícsérlek! ;)
?
a kérdező már választ kapott a kérdéseire.
vesztettél.egy pancser vagy.
pancser pancser pancser XD
na remélem kitrollkodtad magad,nem sikerült átverni a kérdezőt így végül is jó móka volt.
74-es igazad van,de ha az unatkozó trollok félrevezetik a kérdezőt akkor nehezen kerülhető el a vita,bármilyen primitívnek is tűnjön.
Látom, művelődnöd kell még, nem olvastál eleget. A szövegértelmezes sem épp az erősséged. Itt nem én vagyok az, aki bárkit is félrevezetne, v sületlenségeket irogat, hanem te. Nem vesztettem én semmit sem, semmiben sem. Inkább most is te bizonygatod saját magadnak milyen diletáns és értelmetlen vagy. Megdícsérlek, mert végre valami értelmeset is ki tudtál passzirozni magadból, gondolom azért tartott ilyen sokáig, mert a google tárháza elég bő. És sok időbe telt a böngészés. Erre itt nyomod a vakert, h vesztettem. Ennél szánalmasabban már nem is tudnád bizonygatni a saját vélt igazadat. A trollkodáshoz pedig kell egy kis humorérzék és kellő intelligencia, amik neked úgy tűnik nem az erősségeid. De sebaj, nem haragszom érte. Menj haza, adj puszit azzal a wc pumpával az otthoniaidaknak. De ne rajtuk töltsd ám ki a mérged, amiért alattam maradsz! ;)
Egy kérdésre még nem válaszoltál. Mi a baj a fékolaj utánöltéssel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!