Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hideg motorral nagy gázon és...

Hideg motorral nagy gázon és nagy fordulaton károsodhat e a motor? Szívó Benzinről lenne szó.

Figyelt kérdés
Pár napja amikor végre vége lett a hétnek és jött a szünet leállás szabadság, akkor siettem haza meg kicsit fel is húztak , így szegény Autón (Suzuki Alto 1.1 GL 2006) nyugtattam meg magamat nem is tudom miért de kiálltam a parkolóból majd 1 esben igen nagy gázzal de nem padlóval elmentem és nagy elég magas fordulaton mehetett az a motor mert megváltozott a hangja nem hangosabb lett hanem más, akkor leléptem a gázról minden jó , tulajdonképpen nagy változás nincs, de érdekelne hogy olyan nagy kárt remélem nem tettem benne, igen jó kis autó az kár lenne érte. Az olaj is kb 14 hónapja van benne azóta nem sokat mentem havi 400-500km-t kb. Bár a gyertyák még gyáriak 51.000km van benne összesen. Remélem nem lett baja.

2015. dec. 27. 11:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 szántóvető ***** válasza:
a blokk az egy dolog,a hűtő már jóideje alu.a folyadék is piros volt benne gyárilag.
2015. dec. 28. 14:58
 72/79 anonim ***** válasza:

Igen!!! Végre! Egycértelmes válasz!!! ;)

Tessék, egy kockacukor! ;)

Tudsz te ha akarsz! ;)

Az eredetileg utánatölteni a féktolyadéktartállyal még elmeséled, mi a gond? Kérlek, mert én hülye vagyok ehhez sajnos. :(

2015. dec. 28. 15:02
 73/79 anonim ***** válasza:

Ja, azért egy dolgot ne felejtsünk el! Az, h a hűtőnek a bordái aluból vannak, még nem jelent semmit! Nem szon megy keresztűl a víz. (Nem a bordákon)

De h lásd, az értelmes választ is elismerem, így megdícsérlek! ;)

2015. dec. 28. 15:06
 74/79 anonim ***** válasza:
Kérdező a két makkmarcival nefoglalkozz,ezek itt ellesznek még pár napig egymással-valamilyen fagyálló legyen benne mert a vízpumpának az ad kenést
2015. dec. 28. 15:12
 75/79 szántóvető ***** válasza:

?

a kérdező már választ kapott a kérdéseire.

vesztettél.egy pancser vagy.

pancser pancser pancser XD

na remélem kitrollkodtad magad,nem sikerült átverni a kérdezőt így végül is jó móka volt.

74-es igazad van,de ha az unatkozó trollok félrevezetik a kérdezőt akkor nehezen kerülhető el a vita,bármilyen primitívnek is tűnjön.

2015. dec. 28. 16:25
 76/79 anonim ***** válasza:

Látom, művelődnöd kell még, nem olvastál eleget. A szövegértelmezes sem épp az erősséged. Itt nem én vagyok az, aki bárkit is félrevezetne, v sületlenségeket irogat, hanem te. Nem vesztettem én semmit sem, semmiben sem. Inkább most is te bizonygatod saját magadnak milyen diletáns és értelmetlen vagy. Megdícsérlek, mert végre valami értelmeset is ki tudtál passzirozni magadból, gondolom azért tartott ilyen sokáig, mert a google tárháza elég bő. És sok időbe telt a böngészés. Erre itt nyomod a vakert, h vesztettem. Ennél szánalmasabban már nem is tudnád bizonygatni a saját vélt igazadat. A trollkodáshoz pedig kell egy kis humorérzék és kellő intelligencia, amik neked úgy tűnik nem az erősségeid. De sebaj, nem haragszom érte. Menj haza, adj puszit azzal a wc pumpával az otthoniaidaknak. De ne rajtuk töltsd ám ki a mérged, amiért alattam maradsz! ;)

Egy kérdésre még nem válaszoltál. Mi a baj a fékolaj utánöltéssel?

2015. dec. 28. 16:49
 77/79 A kérdező kommentje:
Megvettem bele a löttyöket olajat amit ajánlot a faszi 10W-40 asszem valami márkás meg olaj szűrőt meg féklöttyöt márkásat már csak kell valaki aki beleönti aztán faszán megy az az autó majd gyújtógyertya csere. aztán az is jó lesz szép lassan fel lessz újítva ,
2015. dec. 29. 16:59
 78/79 anonim ***** válasza:
Na hogy állsz a kocsival? :D
2017. dec. 3. 22:27
 79/79 A kérdező kommentje:
Fek jo ,fogjuk ra 70 rugo volt a kotvany munka. A feknyereg csuszka porvedojet is kicserelte a ""szerelo"" (suzuki markaszerviz)meg csak nem is hasonlitott a tobbire kb 2 hetet birt es cserelhettem ki. Most kuplungot csereltetek csak szerelot kell keresni meg h mar meghozzak az alkatreszt hozza.
2017. dec. 4. 09:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!