Hideg motorral nagy gázon és nagy fordulaton károsodhat e a motor? Szívó Benzinről lenne szó.
Jól van pupák ne fújd fel magad!
33 vagyok, de jó volt kicsit trollkodni. A 8- as válaszoló is én vagyok, megkaptad a választ a kérdésedre, szóval nyugivér! :)
"talán a flakonban is tönkremegy"
8-as az olajcsere évenkénti esedékességére nálad okosabb szakemberek is rámutatnak,próbálj meg utánaolvasni a neten.
Cimbora! Nem illik ám gyorshajtani!!! A sebeségmérő mutatója oda van szögezve az ötvenhez! :)
Igen, belelötyizheted, de tudnod kell milyen fajta fékfolyadék van a kocsidban (Pl. DOT4)
Abban az esetben, ha nem ürült le atartály, bátran feltöltheted maximumig a bele való olajjal, de ha száraz a tartály, akkor levegőt is juttatsz a rendszerbe, ezesetben légteleníteni kell. Szerviz.
Ha ilyen okos vagy traktoros kolléga, akkor magyarázd meg azt a felvetésemet, amire reagáltál. A szakemberek akikre hivatkozol, ebből élnek. Az olaj eladásából. A flakonban is megöregszik az az olaj. Minek cserélnél egy év után olajat egy motorban, ha nem mész vele csak pár száz, vagy pár ezer km-ert?
Az meg h én milyen okos vagyok, azt ne itt akard eldönteni. A szakmámba vág a dolog, talán kicsit értek hozzá, nem csak a levegőbe beszélek! Te maradj csak meg az ekénél, meg a traktoroknál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!