Hideg motorral nagy gázon és nagy fordulaton károsodhat e a motor? Szívó Benzinről lenne szó.
..és a kérdező belátta amit a szakemberünk képtelen volt a kétszámjegyű iq-jával,mondjuk meglepett volna ha nem így történik.
ja a fékfolyadékos baromkodást is gyorsan felejtsd el már ha egyálktalán komolyan megfordult a fejedben.(linkek helyett gondolom elég annyi hogy valamirevaló szervizben nem csinálnak ilyet.)vegyél motortiszítót,ne sajnáld rá azt az 1-2 ezret.
H milyet nem csinálnak egy valamirevaló szervizben? A fékolaj tartályt nem töltik fel, ha kevés van benne?
Szerintem IQ- ban nem kéne versenyeznünk, még mindig csak te hajtod a hülyeséget, okoskodsz itt, azelyett, h a szántással meg a vetéseel foglalkoznál. Érvelni még mindig nem érveltél, csak linkelgettél baromságokat, amik a kérdező számára irreleváns tartalmúak voltak, mint számomra is. Mert ha nem cseréli ki az olajat egy év után, már a moror szenesedését kockáztatja... Érvelni nem tudsz. Én adtam ellenérvet, lsd az orvosos, v a prolongos esetet.
És ez az a pont, amikor visszakanyarodnák ahhoz a kérésemhez, h maradj meg a földmívelésnél, mint h itt oszd az "okos"/-nak gondolt/ tanácsaidat, mindenki jobban jár!
szerencsére a nulla tartalommal bíró válaszaid fennmaradnak az utókornak,évek múlva is láthatja bárki aki idetéved :)
mert a kérdező eredetileg utántöltögetni akart,a szépszámú troll válaszod csak olaj volt a tűzre.most mondhatnám hogy ezen gondolkodj el,de egy troll olyat nem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!