Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hideg motorral nagy gázon és...

Hideg motorral nagy gázon és nagy fordulaton károsodhat e a motor? Szívó Benzinről lenne szó.

Figyelt kérdés
Pár napja amikor végre vége lett a hétnek és jött a szünet leállás szabadság, akkor siettem haza meg kicsit fel is húztak , így szegény Autón (Suzuki Alto 1.1 GL 2006) nyugtattam meg magamat nem is tudom miért de kiálltam a parkolóból majd 1 esben igen nagy gázzal de nem padlóval elmentem és nagy elég magas fordulaton mehetett az a motor mert megváltozott a hangja nem hangosabb lett hanem más, akkor leléptem a gázról minden jó , tulajdonképpen nagy változás nincs, de érdekelne hogy olyan nagy kárt remélem nem tettem benne, igen jó kis autó az kár lenne érte. Az olaj is kb 14 hónapja van benne azóta nem sokat mentem havi 400-500km-t kb. Bár a gyertyák még gyáriak 51.000km van benne összesen. Remélem nem lett baja.

2015. dec. 27. 11:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
Vatikáni számlával rendezhető. Egy perc alatt belelötyköli. Csak az olajért kell fizetned kb 500ft- ot. Nem veszélyes, csak óvatosnak kell lenni, mert lemarhatja a fényezést, bőrre szembe ne jusson, oszt jóidőt. :)
2015. dec. 27. 22:00
 42/79 A kérdező kommentje:

Ilyen veszélyes az a féklötty? még kimarja a fékmunkahengert azt jajj :D

Nem azért de a hűtő viznél is kell löttyintés azt kell légteleníteni? egyszer már löttyintettem bele min max közé melöttem hideg motornál de megint kell asszem meg nem tudom hogy jó e még az a löttyke ami ott pihenget, azt hogyan lehet megnézni? Valahol olvastam a multimétereset hogy ha nem tudom mekkora a feszültség akkor baj van ha meg ekkora akkor pont jó néhány milivoltról van szó.

2015. dec. 27. 22:03
 43/79 A kérdező kommentje:
Kicsit szerencsétlennek tűnők e téren de nem akarok benne kárt tenni semmi esetre sem ha már lassan 10 éve hű paripa csak benzin kell neki meg olaj :D semmi más, minden gyári még benne ami áldás is meg átok is.
2015. dec. 27. 22:05
 44/79 anonim ***** válasza:
Ha van a tartályban, nem levegősödik. Lötyögtess bele, de abból is bele valót, pl ha alublokkos a kocsi, akkor csak hozzávalót tehetsz bele (Pl. G12 jelölésűt). A hűtőrendszer légteleníti magát általában, de nem mindig. A féklötyi veszélyes anyag, de óvatosan nyugodtan tehetsz bele.
2015. dec. 27. 22:21
 45/79 A kérdező kommentje:
Köszi megmondom az őszintét nem tom milyen hűtővíz kell bele fagyálló van benne azt tudom ilyen zöld szar spáros mármint ott lett véve. még hajdan
2015. dec. 27. 22:54
 46/79 anonim ***** válasza:
Milyen színű volt gyárilag benne?
2015. dec. 27. 23:38
 47/79 A kérdező kommentje:
Asszem piros de ez egy jó kérdés. vagy kék nem emlékszem már rá pontosan. asszem inkább a kékes
2015. dec. 27. 23:44
 48/79 A kérdező kommentje:
Na ezt jól megírtam, tényleg nem emlékezem rá, de lehet piros kék más biztosan nem de most zöld van benne -30 fokik fagyálló állítólag. Kicsit ciki hogy nem emlékszem rá...
2015. dec. 27. 23:54
 49/79 anonim ***** válasza:
Nenyúlj semmihez tesó kinyirod magad viddel szerelőhöz igaz hogy felette kell állni mert ugybsz át hogy teherbeesel
2015. dec. 28. 00:34
 50/79 A kérdező kommentje:
XD nem vagyok én kokeró fővezír xd
2015. dec. 28. 00:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!