Miért bántják a Suzukit? Miért nézik le sokan?
Nem értem, sokak részéről ezt a lenéző lesajnáló hozzáállást.
Valaki azt mondja, hogy gyenge.
Nézegettem hasonló kaliberű városi kisautókat, (mint a swift) és a többségük gyengébb.
Kisebb a forgatónyomaték, kevesebb lóerő, nagyobb 0-100-as sprint.
Elsősorban persze az ugyanolyan hagyományos szívó benzinesekre gondolok, nem ezekre a most divatos apró turbós benzinesekre.
Akár az európai gyártókat nézzük, akár a japánokat, 75-85-90 LE , 110-120 Nm-es nyomaték.
A swift ebben a mezőnyben átlagon felüli.
Valaki azt mondja, papír autó.
Nem értem, akkor melyik nem az? Vagy akkor mire való a törés tesz?
Mert a teszteken a legjobb eredményt éri el, és ami itt is jobbá teszi az átlagnál, hogy biztonság terén a legfapadosabb verziót is a legfullosabban szerelik fel.
Valaki hozzáértő magyarázzam már el nekem, hogy hol a csapda?!
Menetdinamikáját, fogyasztását illetően általában jobb, mint a konkurensei.
Az általános tulajdonosi vélemény szerint (népítélet) nagyon megbízható.
Akkor miért van ez a lesajnáló megítélése?
Kösz, inkább maradok az Audinál.
Ahogy mondani szokták suzuki a Ti autótok..
#12 nem illik ám a legkisebb A4 legroszabb motrojával hasonlítani :)
Hasonlítsd inkább az 1.8T vagy a 2.8 hoz.
11:
Igen, a Suzuk a Mi autónk, a tietek pedig a 10-20 éves lelakott audik, amikbe egy igényes ember be sem ülne.
Kicsit sem érzed kínosnak, amikor beállsz egy Swift mellé és tudod, hogy többet ér a kocsidnál?
Nekem egy 6 milliós új Suzukim van, jól érzem magamat benne, és inkább kiadtam ennyivel több pénzt a minőségért, minthogy vettem volna kevesebbért egy használt autót, amin audi vagy bmw jel van. A minőséget választottam.
Tudod csak az a vicces, hogy a legtöbb ember így úgy beszél az audikról meg a bmw-ről, mintha ezek a kocsik az általuk birtokolt legalább 10 éves tragacsokat jelentenék. Nem, amikor az ember ezekről a márkákról beszél, akkor az új, fapadosan 10 milliónál kezdődő modellekre kéne gondoljon. Ha ezkre gondol akkor valóban alul marad a Suzuki, de a ti régi autóitokat fényévekkel megelőzi.
A 6 milliós új Suzukidat miért egy 10-20 éves lelakott 0,5-1 milliós BMW-hez vagy Audihoz hasonlítod?
Egy 6 milliós a tiednél csak pár évvel idősebb 1-es, 3-as BMW-hez vagy egy Audi A3, A4-hez azért már nem mernéd mellé állítani mi?
Te pont az a tipikus Suzukis lehetsz akiről a 7-es beszélt!
Nincsen, de a 8 milliós audiban sincsen, mivel 8 millióért csak egy full fapados audit tudsz venni a legolcsóbb modellből.
Egyébként az említett szék a kollégám XC90-esében sincs, pedig az nagyságrendekkel többe került mint 8 millió és a belső tere mozivá alakítható szinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!