Lada 2107 vagy Suzuki Swift 1.3?
Hallod,ne kezdjük el megint lefutni a köröket feleslegesen!
Annyit tennék hozzá,hogy akkor legközelebb tedd fel értelmesen a kérdést,hogy épített Lada vs Swift!Bár ennek meg innentől kezdve a világon semmi értelme nincs,hogy épített autót hasonlítgatunk szériához....
Egyébként tessék:
https://www.youtube.com/watch?v=TI6Amw2FS7A
itt tud "ilyet" a swift
Ó,hát végül is tényleg nem olyan építettek.....éppen csak cső van benne és a többi......
"van benne egy nagy vezérműtengely,meg egy komolyabb karbi ennyi. ezt 40-50000-ből kilehet hozni,és máris 100 ló megvan a 75 helyett."....azt hiszem ezzel a mondattal alá is írtad azt,hogy gyakorlatilag a hozzáértés teljes hiányával küzdesz......de azért okoskodni,a másikat leugatni ahhoz van eszed!!
Nézd,hagyjuk is...ez az egész kérdés már régen meghalt,már csak a felesleges kommentek számát gyarapítjuk itt alatta........jó ladázást neked!Szevasz!
Összegezzük:
Ezek nem is épített autók, tulajdonképpen csak a bukócsőtől, a kagylóüléstől a kiskormánytól és a naggggyon hangos kipufogótól mennek annyira.
Ja, és természetesen a sok színes matricától.
Gratulálok kedves kérdező.
Sajnos nekem nem írt. Úgy tűnik, én nem vagyok méltó a személyes megszólításra.
/megyek is, és telesírom kiskacsás párnácskámat brühüm-brühüm, szipog-szipog/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!