Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lada 2107 vagy Suzuki Swift 1.3?

Lada 2107 vagy Suzuki Swift 1.3?

Figyelt kérdés
jöhet pró ás kontra :) én ladára voksolok mert már bizonyított,vasból van,megbízható,úgyahogy erős is.olcsó szervizelés.

2015. nov. 30. 19:20
1 2 3 4 5
 41/49 gomzoli ***** válasza:
0%

Na, ez lesz a neked való, tetszeni fog:

https://www.youtube.com/watch?v=o_a4yZ1VqJ4

2015. dec. 2. 16:05
 42/49 A kérdező kommentje:
elég lesz köszönjük.
2015. dec. 2. 19:22
 43/49 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=uaW2WI1-Gws ilyet mikor csinálsz a suzival? és nem bántom a suzit semmi bajom nincs vele,nekem jobban tetszik a lada ennyi. csak a véleményekre voltam kíváncsi,azt megkaptam köszi mindenkinek.
2015. dec. 2. 20:49
 44/49 anonim ***** válasza:

Hallod,ne kezdjük el megint lefutni a köröket feleslegesen!

Annyit tennék hozzá,hogy akkor legközelebb tedd fel értelmesen a kérdést,hogy épített Lada vs Swift!Bár ennek meg innentől kezdve a világon semmi értelme nincs,hogy épített autót hasonlítgatunk szériához....

Egyébként tessék:

https://www.youtube.com/watch?v=TI6Amw2FS7A

itt tud "ilyet" a swift

2015. dec. 2. 21:02
 45/49 A kérdező kommentje:
nem annyira épített autók azok. van benne egy nagy vezérműtengely,meg egy komolyabb karbi ennyi. ezt 40-50000-ből kilehet hozni,és máris 100 ló megvan a 75 helyett.
2015. dec. 3. 13:37
 46/49 anonim ***** válasza:
86%

Ó,hát végül is tényleg nem olyan építettek.....éppen csak cső van benne és a többi......

"van benne egy nagy vezérműtengely,meg egy komolyabb karbi ennyi. ezt 40-50000-ből kilehet hozni,és máris 100 ló megvan a 75 helyett."....azt hiszem ezzel a mondattal alá is írtad azt,hogy gyakorlatilag a hozzáértés teljes hiányával küzdesz......de azért okoskodni,a másikat leugatni ahhoz van eszed!!

Nézd,hagyjuk is...ez az egész kérdés már régen meghalt,már csak a felesleges kommentek számát gyarapítjuk itt alatta........jó ladázást neked!Szevasz!

2015. dec. 3. 14:24
 47/49 veterán vas ***** válasza:
86%

Összegezzük:

Ezek nem is épített autók, tulajdonképpen csak a bukócsőtől, a kagylóüléstől a kiskormánytól és a naggggyon hangos kipufogótól mennek annyira.

Ja, és természetesen a sok színes matricától.

Gratulálok kedves kérdező.

2015. dec. 3. 20:45
 48/49 anonim ***** válasza:
81%
Veterán vas!Neked nem küldött még a kérdező privátot?Mert nekem ott is írt olyan "okosságokat" hogy szerintem összepiszkolnád magad a röhögéstől!!!
2015. dec. 3. 20:55
 49/49 veterán vas ***** válasza:
86%

Sajnos nekem nem írt. Úgy tűnik, én nem vagyok méltó a személyes megszólításra.

/megyek is, és telesírom kiskacsás párnácskámat brühüm-brühüm, szipog-szipog/

2015. dec. 3. 20:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!