Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lada 2107 vagy Suzuki Swift 1.3?

Lada 2107 vagy Suzuki Swift 1.3?

Figyelt kérdés
jöhet pró ás kontra :) én ladára voksolok mert már bizonyított,vasból van,megbízható,úgyahogy erős is.olcsó szervizelés.

2015. nov. 30. 19:20
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
74%
Csak hogy tegyünk helyre néhány dolgot még az előző oldalon lévő vitával kapcsolatban. Hátsókerekes kocsim van, azon tanultam meg menni és jobban is szeretem, de ennek ellenére írtam azt amit írtam. :) Veterán vas: én is tudom mennyire király a farmotor, igaz nem Porsche csak Skodri által tapasztaltam meg, de nem felejtem :) (Gomzoli: már nagyon régen volt, nem emlékszek, de nem lehetett annyira szar cucc ha ez lett a végeredmény :D)
2015. dec. 1. 21:18
 32/49 A kérdező kommentje:
oké legyen szar autó a lada a suzi meg istenkirály. mostmár nyugodt a lelketek? :) valamiért egy árban vannak a használtautón pl. érdekes. na szép suzis álmokat minden pedálosmoszkvicsosnak. ja láttatok már rallyversenyt? nem is tudom melyiket élvezik jobban a nézők a ladát vagy a suzit...pfff
2015. dec. 1. 21:21
 33/49 anonim ***** válasza:
63%
Rendben főnök, no comment :DDDDD
2015. dec. 1. 21:27
 34/49 anonim ***** válasza:
Akkor minek tetted fel a kérdést, ha ennyire tudsz mindent, amúgy végigkérdeztél minden nézőt, hogy melyik tetszik neki jobban?
2015. dec. 1. 21:29
 35/49 anonim ***** válasza:
63%
nemhiszem, hogy gyári 75 lovas 1000 kg os ladákkal mennek azokon a versenyeken :D
2015. dec. 1. 21:49
 36/49 anonim ***** válasza:
100%
Széria autókról volt szó a kérdésedben. Ne gyere a rallyval.
2015. dec. 1. 21:50
 37/49 anonim ***** válasza:
66%

Szeretem én a ladákat, nem arról van szó. Az utcai gépállatok és a rallyautók szerintem a legjobbak. Értő kezekben hatalmasat lehet velük autózni és itt az első kerékhajtásúak elmehetnek a píbe.

De minden napi használatra a suzuki minden tekintetben jobb. Bolond aki ezt nem látja.

2015. dec. 1. 22:00
 38/49 anonim ***** válasza:
38%

Úgy látom azért,azon kívül,hogy nagyon tudsz vezetni,még két rendkívül jó tulajdonságod is van:

1)nem vagy elszállva magadtól

2)nagyon szerény vagy

Ja meg van egy harmadik is!Nagyon önzetlen vagy!!Mert még abból is adni akarsz amiből neked nincs is!Osztod itt az észt,azt közben.....na mindegy,hagyjuk is....menjél ki a tornácra gyújts rá egy cigire,hogy mekkora király vagy,hogy most itt mindenkinek beszólhattál!!Aztán nagy büszkén nézz végig a diófa alatt álló strandkorlátkék Ladádon,mert te már azt vagy valaki.......

2015. dec. 1. 22:40
 39/49 veterán vas ***** válasza:
35%

Kedves gomzoli!

Köszönöm a (virtuális) ajándékot.

Ha lehetne MATT!- zöld színben kérem, és remélem Te is a régebbi -kiálló kopoltyús- típusra gondoltál.

Jöhet! ;)

Kérdező!

Valószínű Steinberg kollégának lesz igaza, miszerint találtál valahol a mezőn, egy kidobott lepusztult ezerkettes kereklámpást. Hazahúztátok a Zetorral, és most ott foszlik tovább a kukorica góré mögött. Esténként a sör mellett, a haverokkal arról álmodoztok, hogy ha egyszer............és akkor majd Te, mint Brundza mester....... és......hát igen!

Na az sokára lesz. :(

2015. dec. 2. 11:44
 40/49 gomzoli ***** válasza:
2015. dec. 2. 15:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!