Lada 2107 vagy Suzuki Swift 1.3?
Szeretem én a ladákat, nem arról van szó. Az utcai gépállatok és a rallyautók szerintem a legjobbak. Értő kezekben hatalmasat lehet velük autózni és itt az első kerékhajtásúak elmehetnek a píbe.
De minden napi használatra a suzuki minden tekintetben jobb. Bolond aki ezt nem látja.
Úgy látom azért,azon kívül,hogy nagyon tudsz vezetni,még két rendkívül jó tulajdonságod is van:
1)nem vagy elszállva magadtól
2)nagyon szerény vagy
Ja meg van egy harmadik is!Nagyon önzetlen vagy!!Mert még abból is adni akarsz amiből neked nincs is!Osztod itt az észt,azt közben.....na mindegy,hagyjuk is....menjél ki a tornácra gyújts rá egy cigire,hogy mekkora király vagy,hogy most itt mindenkinek beszólhattál!!Aztán nagy büszkén nézz végig a diófa alatt álló strandkorlátkék Ladádon,mert te már azt vagy valaki.......
Kedves gomzoli!
Köszönöm a (virtuális) ajándékot.
Ha lehetne MATT!- zöld színben kérem, és remélem Te is a régebbi -kiálló kopoltyús- típusra gondoltál.
Jöhet! ;)
Kérdező!
Valószínű Steinberg kollégának lesz igaza, miszerint találtál valahol a mezőn, egy kidobott lepusztult ezerkettes kereklámpást. Hazahúztátok a Zetorral, és most ott foszlik tovább a kukorica góré mögött. Esténként a sör mellett, a haverokkal arról álmodoztok, hogy ha egyszer............és akkor majd Te, mint Brundza mester....... és......hát igen!
Na az sokára lesz. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!