Lada 2107 vagy Suzuki Swift 1.3?
Kedves Veterán Vas,
jószándékom jeléül kívánok neked egy zöld Zaporozsecet karácsonyra :-))) abban minden benne van, amit felsoroltál :-))
Te kérdező,volt már neked autód a pedálos Moszkvicson kívül?!?
A másik meg,úgy őszintén minek tetted fel a kérdést,ha te ennyire ügyes-okos vagy,mindenhez ennyire értesz,mondod itt a vakot,meg itt mindenki hülye aki válaszolt,senki nem ért semmihez!!Ha te már eldöntötted,hogy neked a Lada tetszik/kell akkor mi a szarnak kell itt tenni az agyadat!??!
"sokan szidjátok a ladát mert állandóan szerelni kell meg sokat eszik.szerintem nem kell többet berhelni mint a suzit "........szerinted!!
"fogyasztása a ladának 8 liter. a suzinak meg 7. " ......végül is tényleg 8 liter ,csak 70 vagy 80 kilóméteren...
".hány 86 lovas suzuki van? minden 1000.kb".....hirtelen felindulásból rögtön 81 darabot találtam [link]
" az első kerekes túrja az orrát kanyarban,meg évente féltengelyes."...évente?!?!Na ehhez tényleg nincs mit hozzáfűznöm!
"tudni kell vezetni,én jégen is tudok szépen menni ladával,ha akarom akkor meg mosolyt csal az arcunkra"....még szerencse hogy ilyen rendkívül ügyes-tehetséges vagy.......
Normalis RWD nm megy keresztbe, de a lada sajnos merevhidas es nehez az orra is.
Volt a kezedben lada karbantartasi utasitas? Pl. Mekszakito beallitas hany km utan kell? Sorolhatom meg.... persze nem foglalkozik senki semmivels csodalkoznak ha sokat eszik, de 7alá nem viheto.
Jo swift elgy 4,75-5,00 literrel!
A tobbit meg nem kommentalom, tologasd a pedalos moszkvicsod.
86 Le-s swiftem van. Megnézném azt az 1500-öst, ami a nyomába ér. 2 éve van nálam és csak olajat meg benzint kér. Minden nap munkába járok vele, és elmegy 5.5-ből. Most 6, mert már hidegebb van. És ez tényleg megy. Hagyjuk már, hogy a lada elmegy 8-ból! Jah, ha gurítgatod meg 80-nál megállsz. Ha meg taposod neki, hogy menjen megeszi a 12-t. Én meg félgázzal ugyanúgy elmegyek melletted a swifttel és még mindig csak 5,5-t eszik. Ha ugyanúgy naponta használnám a ladát állandóan szerelnem kéne, szóval ezt a témát is hagyjuk. Hátsókerék nagyon vagány a 75 lóval. Télen. Vizes aszfalton rúghatod a kuplungot, szárazon meg hagyjuk. Közben nyírod a motort és a lehajtást.
Jégen? Szerintem azt hagyjuk, hogy jégen mit csinálsz. Akármilyen autóval.
Ezeket úgy mondom, hogy van egy 07-esem is. Ugyan már nem széria.
Na a végén csak kibújt a szög a zsákból.
Szánalmas... csórikám mindjárt bebizonyítja, hogy a Ladája igazából az Etalon, amiről még a BMW-t is másolták.
Szegényem, azt vártad a kérdés feltevésekor, hogy mindenki elkezdi fikázni a Suzukit, a zsiguli meg az egekig lesz magasztalva, hogy jól érezd magad?
A két kocsi összehasonlítása kb. annyira lehetséges, mint a felhúzós, zakatoló vekker az elemes kvarcóra ellenében.
"tudni kell vezetni,én jégen is tudok szépen menni ladával,ha akarom akkor meg mosolyt csal az arcunkra"
aha... tudni kell. Majd ha mész annyit előrefelé, mint én eddig rükvercben, és még utána sem volt baleseted, se önhibás, se más hibájából, akkor Te is elmondhatod, hogy tudsz valamit!
Ha olyan kocsi kell ami szórakoztat, ha keresztben megy, akkor legalább duplázd meg azt a 75 pacit a zsigában, és akkor, akkor majd lesz benn élvezet, meg mosoly az arcokon. Az nem mutatvány, hogy ki-kidobja a seggét fél méterre, ha szándékosan kanyarodás közben rugatod...
De igazad van, tényleg sikerült vele mosolyt csalnod az arcokra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!