Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lada 2107 vagy Suzuki Swift 1.3?

Lada 2107 vagy Suzuki Swift 1.3?

Figyelt kérdés
jöhet pró ás kontra :) én ladára voksolok mert már bizonyított,vasból van,megbízható,úgyahogy erős is.olcsó szervizelés.

2015. nov. 30. 19:20
1 2 3 4 5
 1/49 A kérdező kommentje:
és hátsó keréék!! :) .D
2015. nov. 30. 19:21
 2/49 anonim ***** válasza:
95%

És mit bizonyított a Lada amit a Suzuki nem?Mert a Suzuki legalább ugyan olyan megbízható,ha nem jobban!!Gondolom az se baj,hogy a Suzukiból van 1.3 86lovas is,ami erősebb mint a Láda,továbbá úgy gondolom,hogy a Stift is gombokból fenntartható!

Az a duma meg hogy vasból van.........hát...na mindegy ...hagyjuk is!Valahogy sosem tudtam azonosulni ezzel a "bezzeg ebben még van anyag" baromsággal!És félreértés ne essen mert szeretem a Ladát,nekem is volt,de abban is ugyanúgy megdöglesz mint a papír vékony Suzukiba!

2015. nov. 30. 19:35
 3/49 anonim ***** válasza:
100%
Suzuki. Korszerűbb, egy fokkal kultúráltabb. Injektor van nem karburátor, kisebb a fogyasztás, erősebb és felszereltebb. Rohadni ugyan úgy rohad, ezt a hülyeséget én sem értem. Egy gyári Ladával sem leszel Ken Block, hiába hátsó kerekes.
2015. nov. 30. 19:59
 4/49 anonim ***** válasza:
100%
Suzuki. Azt se drága fenntartani és akkor már jobban felszerelt is.
2015. nov. 30. 20:22
 5/49 gomzoli ***** válasza:
83%

Természetesen Suzuki.

A 2107-es (azaz 1500-ös kocka) papíron ugyan erősebb pár lóerővel, és nehezebb kb. 140 kilóval (merthogy nagyobb valamivel), de semmivel nem dinamikusabb a kis Suzukinál, cserébe azonban legalább 2-3 literrel több (min. 8 de inkább 9 liter) az átlagfogyasztása (aki azt meséli, hogy 7 literrel jár az ezeröcsi, hülyének nézi még saját magát is, vagy nem tud számolni). A Suzuki valóban kibírja 6 literrel, de ha széttaposod a belét (állandóan nagy gázzal, kihúzatva 6000/min-ig), akkor eszik annyit, mint a Lada a tojáshéjjal lábad alatt öko-spar üzemmódban. Ha a Ladát kínoznád így, bezabálna 12-13 litert, és jó eséllyel hazavágnád pár hét alatt.

Aztán meg, szépen kérem a Lada-fanokat, hogy anyázás és lepontozás helyett inkább mutassanak EGY azaz 1 darab Ladát, amiben 200 ezer km-es motor van, és még nem kellett legalább egyszer komplett felújítani, furatástól a gyűrűzésig, új dugattyúk stb. Nincs. Suzukiból tucatszám találni 300 ezren jócskán túlhaladott futásteljesítményűt, szinte bontatlan motorral, és még mindig átmegy a zöldkártyavizsgán. A megbízhatósága közismert tény. Egyszerű, de mégis évtizeddel modernebb technika a Ladáénál, az összeszerelés precizitása pedig össze sem hasonlítható.

Ha töréstesztre kerülne a sor, bizony mindkettő átlagon aluli eredménnyel szerepelne, döntetlen, egyik sem jobb a másiknál.

Alkatrész mindkettőhöz olcsó és hegyekben áll. Ebben is döntetlen.

Én, ha választanom kellene akkor a Suzuki Sedan változatot venném, annak a csomagtartója simán felér a Ladáéval.

2015. nov. 30. 20:23
 6/49 gomzoli ***** válasza:
100%

https://www.youtube.com/watch?v=WN2HkXKmi5Q

Na ennyit az "ebben még van vas" témáról.

2015. nov. 30. 20:35
 7/49 anonim ***** válasza:
Ha a hátsó kerék szempont akkor nem hiszem, hogytúl régóta van jogsid...
2015. nov. 30. 20:43
 8/49 anonim ***** válasza:

egyértelműen lada.

Itt a tél jön a hó a víz, mehet a drift :D

2015. nov. 30. 21:11
 9/49 anonim ***** válasza:
13%

Lada:

+hátsó kerék

+olcsó hozzá a cucc

+kényelmes

+nyomatékos(suzihoz képest)

-rohad

-elavult üzemanyagrendszer (profi tudással és jóalkatrészekkel is 7literig tudod levinni)

-merev hidas a hátsó része

-nincs abs

-nincs szervó

-semmi extra

suzuki:

+keveset eszik

+olcsó hozá minden

+világból kimegy csak benzinnel

+kategóriájában kiemelkedő futómű

+kategóriájában kiemelkedő benzinrendszer

-kényelmetlen

-5fővel semmi nyomaték

-okádék elsőkerekes

*abs és szervó opcionális illetve a többi extra, de kifogható(pl. klima, stb.)

Gondolom 300eFt körül nézed, mert alatta a suzuki meg lada is azért nemlesz tipptopp, 300ból meg már lehet csemegézni rendes kocsit is.

Összeségében ha dönteni kellene és csak ez a kettő közül hogyha a suzuki normális helyen hajtana szó nélkül mondom suzuki, de mivel elsőkerekes így elgondolkozok a ladán, még ha elavult és sürü szervizciklusu meg sokat is fogyaszt.

2015. nov. 30. 21:18
 10/49 anonim ***** válasza:
73%
Mivel jobb az hogy hátsó kerekes? Ja kanyarban lehet vele pördülni szépeket... de komolyan, normális közlekedéshez elsőkerekes a jobb választás, nem a semmiért lett egyeduralkodó egy idő után...
2015. dec. 1. 00:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!