Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Volkswageneseknek (1.9 TDI)...

A Volkswageneseknek (1.9 TDI) mi a fene bajuk van?

Figyelt kérdés

Olyan nagyra vannak mindig.

Ismerősöm is vett egy Golfot aztán akkor szája lett meg a csajok előtt ordítozik hogy Golfom van így meg úgy...

Meg nekem is ezt osztja mindig komolyan nem értem.

Mi a fene olyan húde jó abban az autóban?

2015. nov. 16. 20:08
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

280 Le/ 430 Nm (2400 köbcenti, 5 henger), hidd el, hogy nem kell visszakapcsolni (rátesz a Q4 is). Erre felé a gyerekek 3-as és 4-es golfokkal ökörködnek, nem tudom hogy azok adagolósak e, de kormolnak mint a fene.

Mondom mégegyszer hogy nincs semmi bajom a VW-el, ahogy semelyik másik márkával sem, csupán a köcsögökkel.

2015. nov. 23. 20:03
 32/32 anonim ***** válasza:

Az a baj ezzel, hogy te is ugyanolyan köcsög vagy, mint akiket elhordasz mindennek, csak neked egy fokkal erősebb a talicskád. Persze ettől nem biztos, hogy nagyobb köcsög leszel, de dolgozol rajta erőteljesen ha jól látom...

Az, hogy valakit előznének és odalép, nem engedi, az nem márka, teljesítmény vagy éppen üzemanyagfajta függvénye hanem szimplán baromság. De gondolom nem ez az egyetlen ilyen dolog amit csinálsz

2015. nov. 24. 07:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!