Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Volkswageneseknek (1.9 TDI)...

A Volkswageneseknek (1.9 TDI) mi a fene bajuk van?

Figyelt kérdés

Olyan nagyra vannak mindig.

Ismerősöm is vett egy Golfot aztán akkor szája lett meg a csajok előtt ordítozik hogy Golfom van így meg úgy...

Meg nekem is ezt osztja mindig komolyan nem értem.

Mi a fene olyan húde jó abban az autóban?

2015. nov. 16. 20:08
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Azért a sok e46 (320d) nak is 2misi az ára, persze nem a 100.000km-es daraboknak hanem azoknak amikkel egy kicsit is foglalkoztak és nem csak "elhasználják".
2015. nov. 16. 20:41
 12/32 anonim ***** válasza:
Csak az a baj velük, hogy mindegyik kintről behozott, akár százezrekkel visszatekert órájú. Nekem az pont elég volt, hogy ne vegyem meg. Helyette vettem egy első tulajdonosú Golfot, ami újonnan itthon volt üzembe helyezve. Abban hidd el, nincs semmi sem megbütykölve, és a 110e km is valós.
2015. nov. 16. 21:10
 13/32 anonim ***** válasza:
36%
hát én sem értem mit verik a nyálukat azokkal a foskupacokkal, amugymeg népauto ezt jelenti a neve. a calibrámmal simán odaverek ezeknek a traktorhangu roppant áramvonalas csodáknak, ja és nekem legalább igazi kanegér autóm van :P és ritka is
2015. nov. 16. 21:41
 14/32 anonim ***** válasza:
A Calibra nem ritka amúgy, meg gyorsnak ne mondanám, de amúgy milyen motoros? C20XE vagy NE?
2015. nov. 16. 21:57
 15/32 Jani350 ***** válasza:
Golfot felénk is inkább menőzni vesznek. Az 1.9 TDI meg egy elég megbízható motor, VW SEAT AUDI .... sok mindenben az a motor van.
2015. nov. 16. 22:56
 16/32 Petya183 ***** válasza:

Az ilyen hülyegyerekek miatt lettem énis leoltva leboyracerezve és smookendsármozva mert meg mertem kérdezni régebben hogy 90ből hogy tudok 110LE- t csinálni. Totál gyári allapot és igy is marad se ültetés se semmi.. De egy ilyen kérdés miatt a kis szarosokhoz lettem hasonlítva.

Persze ha azt kérdezem hogy csináltatok belőle 300at akkor bezzeg kaptam volna pár tippet.

Amúgy énis utálom ezeket az iskolás senkiházikat akik a levágottrugós 2-es dízellel nyél gázon kézifékkel állnak be a parkolokba

2015. nov. 17. 01:39
 17/32 anonim ***** válasza:

A 300.000es Calibra tényleg jobb, mint egy 800.000es Golf. Istenem...

Egyébként az, hogy neked van egy ilyen haverod, kérdező, az inkább téged minősít. Most ezt láttad meg, nyilván ha vett volna egy benzines Hondát és üveghangon bőgetnéd, most menne a Hondás boyracerek fikázásra. Egyszerű a dolog.

Jó kocsik, még mai szemmel is (persze technikailag nem mérhető össze az újakkal), ezért sok van belőlük, nagyobb valószínűséggel akadsz össze egy idiótával.

2015. nov. 17. 07:48
 18/32 anonim ***** válasza:
27%
Nembirnak tankolni egy benzines bmw t es ezzel kompenzaljak kisebbsegi erzesuket hogy a "tdi a jooooo"
2015. nov. 17. 08:41
 19/32 anonim ***** válasza:
utolsó:te aztán valami ritka hülye vagy.
2015. nov. 17. 08:43
 20/32 Wadmalac ***** válasza:

Nem tudom, én mindig is a ritkaságokat kedveltem jobban, mint a "tucatautókat", amit utána minden optikai módon megpróbálnak egyedivé tenni.

Viszont az tény, hogy a Golf nagyon jó tuning alap. Viszonylag olcsón, minden alkatrészhez könnyen hozzá lehet jutni. A TDI-k szemérmetlenül húzhatóak és ha valaki széthajtja is, viszonylag olcsón javítható.

A márkasovinizmusról meg kár vitázni, minden típusnak megvan a maga elvakult fan-bázisa és zsigerből fikáznak minden mást. Ezen semmi nem fog változtatni.

2015. nov. 17. 10:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!