Az ilyen autóknak mi lehet a bajuk?
Figyelt kérdés
Nézegettem kisfurgonokat használtautón,és kiemeltként találkoztam sok ehhez hasonló 2-300ezer ftos kocsival.Ezek miért csak ennyibe kerülnek?2012. szept. 2. 12:27
2/8 anonim válasza:
valószinüleg már több százezer km van bennük,a nagy futásteljesitmény következtében nem éri meg az eladónak a felujjitás,de egy olyan gazdánál aki aránylag kevés km tesz meg vele még megéri aprodonként rendbe tenni
3/8 A kérdező kommentje:
jajj bocsi kifelejtettem.:)
ennél lényegesebben drágábbat és jobbat akarok,csak furcsállom így.
2012. szept. 2. 12:55
4/8 anonim válasza:
-Ez többnyire csak a "hiteles" ár, kp-ben többe kerül.
-Suzuki-ban ugyanez 150000.
5/8 anonim válasza:
Ezeknek már kivan nyomva a szemük,éjjel nappal hajtották őket.
Sokszor még a félmillió km sem valós!
6/8 anonim válasza:
semmi bajuk nincs, egyszerűen egy ilyen öreg autó nem ér többet
7/8 anonim válasza:
Semmi bajuk sincs,leszámítva hogy több olajat fogyasztanak mint benzint,a lengéscsillapítók halottak,hármas helyett ötösbe rakod,gyönyörű állapotban lehet a kuplungszerkezet,fékek,valamint a futómű szilentjei.
Az ilyen igáslovaktól általában /kevés kivétellel/ egy közelgő nagyjavítás előtt szabadulnak meg a kedves vállalkozók...
8/8 anonim válasza:
ahogyan látom, semmi nincs benne, még egy szervó sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!