Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Volkswageneseknek (1.9 TDI)...

A Volkswageneseknek (1.9 TDI) mi a fene bajuk van?

Figyelt kérdés

Olyan nagyra vannak mindig.

Ismerősöm is vett egy Golfot aztán akkor szája lett meg a csajok előtt ordítozik hogy Golfom van így meg úgy...

Meg nekem is ezt osztja mindig komolyan nem értem.

Mi a fene olyan húde jó abban az autóban?

2015. nov. 16. 20:08
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
53%
Sok kis köcsögduda azt hiszi hogy ő az isten, mert neki VW-je van, közbe egy alap kategória az egész, ami okádja a kormot. Nekem is dízel autóm van, de az furcsa módon nem kormol, amikor a kis boyracerek előzgetnének,
2015. nov. 22. 18:29
 22/32 anonim ***** válasza:
Csak nem igazán megy a szekér, akkor dudálnak és kürtöznek.
2015. nov. 22. 18:32
 23/32 anonim ***** válasza:
érdekes,nekem is TDI-m van...mégsem kormol.
2015. nov. 22. 21:00
 24/32 anonim ***** válasza:
Nem a TDI-vel van baj, hanem a gyökerekkel, akik kormoltatják mert azt hiszik hogy az a jó.
2015. nov. 23. 06:42
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
Savanyú a szöllő zsiráfok! :)
2015. nov. 23. 14:37
 26/32 anonim ***** válasza:
Mi van Lupi00? Nem ültél még normális autóban? Nem rossz a VW, de azért ennyire fényezni és menőzni nem kell vele mert egy egyszerű kispolgári járgány (legalábbis a golfok). Arra tökéletes hogy A-ból B-be elmenj vele, de ennyi, végülis amire gyártják arra tökéletes. Mifelénk az ilyen boyracerek bohócként vannak kezelve, a rendes normál VW-sek meg normálisan, nincs gond velük. Néha szoktam szopatni a kis TDI-ket lámpánál mikor a figura röhög átfelé, aztán úgy elmarad mögöttem mint a szar, a következő lámpánál már valahol a sor végén áll, főúton meg bírom mikor mellém jön mert előzni akar de nem bír, odalépek a saját autómnak visszaváltás nélkül és elmarad a pic*sába, na akkor már a kürtöt nyomja és villog csak nem tudom hogy minek. Ha már előzgetni akarunk akkor haladjunk is, legyen meg a tempó különbség, ha meg gyenge a taliga, akkor maradjunk a másik mögött.
2015. nov. 23. 16:01
 27/32 anonim ***** válasza:
Ez nem menőzé? Melléd érnek, odalépsz és dudálnak. Ez érthető. Karambolt okoztál már a milyen autód is vannal? Akkor most ki is a bohóc? El ne felejtsétek a lepontozásom jancsibohócok :)
2015. nov. 23. 16:42
 28/32 anonim ***** válasza:
Nem okoztam karambolt, de ha előzni akar akkor előzzön, de ne küszködjön mellettem, hogy nekem keljen fékezni, vagy ha nem bír menni, akkor ne előzzön. Az autóm márkája lényegtelen, nem német autóm van, legyen ennyi elég.
2015. nov. 23. 17:24
 29/32 anonim ***** válasza:
Az enyém wv1,9 pdtdi. 310Nm és 130ló tiptronic. Megnézném, hogy visszakapcsolás nélkül elmész mikor visszahúzva előzök. Azt elhiszen, hogy a régi adagolós kormolós tdi-t vered, de szívesen összemérném a csodakocsiddal a taligám.
2015. nov. 23. 19:18
 30/32 anonim ***** válasza:
Az enyém 220 ló, 300nm, és még én is visszakapcsolok 1-et előzéskor. Ötödikbe.
2015. nov. 23. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!