Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Volkswageneseknek (1.9 TDI)...

A Volkswageneseknek (1.9 TDI) mi a fene bajuk van?

Figyelt kérdés

Olyan nagyra vannak mindig.

Ismerősöm is vett egy Golfot aztán akkor szája lett meg a csajok előtt ordítozik hogy Golfom van így meg úgy...

Meg nekem is ezt osztja mindig komolyan nem értem.

Mi a fene olyan húde jó abban az autóban?

2015. nov. 16. 20:08
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
27%

divat autó lett belőle, ennyi az egész, minél jobban kormól annál gizdábbak, de amúgy csak egy régi szar diesel :D

Tucat és divat autó lett mint az E36 és E46

2015. nov. 16. 20:15
 2/32 anonim ***** válasza:
jó mondjuk ha szépen meg vannak csinálva és van 200++ lóerő benne akkor az azért lég beteget tud menni
2015. nov. 16. 20:15
 3/32 A kérdező kommentje:

Valakinek már ki akarom panaszkodni magam :D

De nem is értem miért van ekkora arca...

750-ért vette és most 1.2 be van neki mindennel. Aztán még a küszöbön átfér az ujjam mindkettő rohad, a hátsó felfüggesztés egyik rúgója eltört és nincs rajta hátsó fék.

Megérte? Nem hiszem... de ha turbó csere lesz akkor meg eladja.

2015. nov. 16. 20:18
 4/32 anonim ***** válasza:
A Golf az a kategória, ami egy szinttel feljebb van a Suzuki felett, de gyakorlatilag egy teljesen átlag autó, egy szimpla VW. Ezzel már feljebb érzik magukat a ranglistán, mintha egy E46 lenne a seggük alatt. Azonban a két autó még említésre sincs egy szinten. (Arról nem is beszélve, hogy sajnos lassan az E46 is egy tucatáru lesz.) Viszonylag megbízható, de nincs benne semmi különös. A TDI is maximum annak az, akinek ez az első dízel vagy modern dízel kocsija.
2015. nov. 16. 20:18
 5/32 anonim ***** válasza:
már most tucat autó az E46 :D
2015. nov. 16. 20:20
 6/32 anonim ***** válasza:
150 lo fogyasztás 3,6
2015. nov. 16. 20:22
 7/32 anonim ***** válasza:
akármilyen köbcenti a dizel nem eszik sokat mert dizel
2015. nov. 16. 20:23
 8/32 anonim ***** válasza:
0%
Tehát, ha ilyen sűrűen előfordul akkor azért a nagyszámok törvénye alapján, nem zörög a haraszt ha nem lenne olyan kiba..ott jó! Nekem is 1,9 tdi-m van, nagy turbós tiptronic 310Nm és 130ló. Kicsit fáj mikor gázadásra látszanak a csigojáim az ülésem hátulján. Viccet félretéve nagyon jó autó! Imádom! Tudod mi a legnagyobb baklöves amit tervezéskor elkövettek? Az, hogy az üles és a kézifékbox közé lefér a telefonom. Minden más átgondolt Német precíz tervezés, tökéletes kivitele és csak WV-m lesz eztán is. A franszuák, digók mehetnek a ...ba. Vezettem sokféle autót, de az összhatás közel nem volt ilyen mesteri!
2015. nov. 16. 20:27
 9/32 anonim ***** válasza:
Én is vehettem volna E46-ot, de ötös Golfot vettem. Nekem jobban tetszik. Azért ez szerencsére még nem divatautó, 2 milliós kocsira már nincs pénze a sok hülyegyereknek. A divat dolog inkább a 4-es és a régebbi Golfokra vonatkozik.
2015. nov. 16. 20:27
 10/32 anonim ***** válasza:

Igazad van, tényleg nagyon figyelnek az apró részletekre az autóikban, de azért más márkát nem kell szidni, mert nekünk VW van. Azok is jók, azoknak is megvan a célközönségük.

2015. nov. 16. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!