Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson tuningolas 70/4/3?

Simson tuningolas 70/4/3?

Figyelt kérdés
Na szoval van egy gyari 4 sebis simsonom es akarok ra egy ducati gyujtast egy amal 21 mm egy rezot es az a helyzet hogy nem tudom hogy most hol vedjek egy ertelmes 70/4 hengert amit bovitek egy segedkipus rendszerrel ja meg meg annyi mit javasoltok a fenti tuningok melle (csapagy,szimering,fotengely vagy hajtokar)

2015. nov. 11. 11:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
70/4 et oda hagyott a f*s robogó??? nekem mikor 70/2 es volt azzal is otthagytam gyorsulásba őket. most pedig minden képpen. 70/5 membrános ablakolt keystone dugóval 10500 at forog +vrezo babetta gyujtás végsebesség pedig 124km/h 15 ös áttétellel 5 sebességes. ja és elmondanám, hogy 1 évig használtam 70 es hengert gyári főtengelyel és amikor cseréltem egy komolyabbra ugy vettem ki belőle, hogy semmi baja nem volt szóval nem kell itt a duma hogy főtengely nem birja nagyobb terheléshez vannak tervezve éppen ezért 80 ccm-es hengert is elbirna. a ducati jobban birja a forgást mint a babettáé de mivel elégrégi a kérdés gondolom rájöttél kérdező magad is. sok sikert ha megvan még. Simson az simson igen de ennél jobb moped nincs a világon könnyen lehet szerelni kialakítása mint egy nagy motoré meg tanulhatsz kuplungolni egy robogón hogy tanulod meg ezeket? sehogy se. majd ha annyi idős lesz a robogó mint a simson és még utánna megtuningolod és kibír neked 2 évet lemegyek hídba és bekapom a f**om!
2017. febr. 15. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!