Simson tuningolas 70/4/3?
Mindegy hova tuningolod, egy Simson mindig simson marad... Ha szétttuningolod akkor is jobb lesz egy robogó nála, és amennyit ráköltesz annyiból vehetnél egy normális 50-80-as endurot ami mindjárt jobb minden szemszögből. Nekem is volt 70/4 nem váltotta meg a világot, szaros 50es robogok igyis lenyomtak végre is gyorsulásban is kinézetre is
Simson már csak az öregeknek való meg aki nagy simson őrült... Teljesen felesleges
Egy normál henger dugóval 15 +15 főtengely gyújtás normál Kipufogó még 20... Nem látom értelmét
Ha villogni akarsz vele akkor mondj le róla ha melóba járni akkor hagyd igy ahogy van
És irni is tanulj meg
Hát nagyon béna lehettél ha egy 50cm3 robogó ott hagyot. Nekem is simson 70/4 van tuning kipufogóval de még egy robogós se tudott ott hagyni. Visszatérve az eredeti témára főtengely mindenképen, ha már széthuzod akkor ajánlanám a csapágy és szimering cserét is.
Az meg, hogy valaki megteheti, hogy elre költsön és szereti nem kell érte leszolni.
Figyelj kisgyerek tőlem aztán tuningolgatod a fostalicska motorod marha menő leszel vele, értek a tuninghoz a másik meg hogy már igy vettem, de ilyen értelmetlen szarokkal nem is próbálkoznék, alapból van annyi eszem hogy olyat veszek amit nem kell, van egy kx 250em úgyhogy hiába mondod hogy hogy gyalázza a robogókat, remélem jol seggbekur egy fakabát a tuningtalicskáddal te falusi köcsög
Akkor is lesz egy szar motorod,ha különlegeset akarsz akkor rakd gyári állapotba mert majd égő lesz mikor egy traktor előzés közben eltörik a dugó ratyimatyi :)
Utolsó válaszoló!
Mondjál már nekem egy erõsebb csapágyat simsonba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!