Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson tuningolas 70/4/3?

Simson tuningolas 70/4/3?

Figyelt kérdés
Na szoval van egy gyari 4 sebis simsonom es akarok ra egy ducati gyujtast egy amal 21 mm egy rezot es az a helyzet hogy nem tudom hogy most hol vedjek egy ertelmes 70/4 hengert amit bovitek egy segedkipus rendszerrel ja meg meg annyi mit javasoltok a fenti tuningok melle (csapagy,szimering,fotengely vagy hajtokar)

2015. nov. 11. 11:02
1 2
 1/11 Petya183 ***** válasza:

Mindegy hova tuningolod, egy Simson mindig simson marad... Ha szétttuningolod akkor is jobb lesz egy robogó nála, és amennyit ráköltesz annyiból vehetnél egy normális 50-80-as endurot ami mindjárt jobb minden szemszögből. Nekem is volt 70/4 nem váltotta meg a világot, szaros 50es robogok igyis lenyomtak végre is gyorsulásban is kinézetre is

Simson már csak az öregeknek való meg aki nagy simson őrült... Teljesen felesleges

Egy normál henger dugóval 15 +15 főtengely gyújtás normál Kipufogó még 20... Nem látom értelmét

Ha villogni akarsz vele akkor mondj le róla ha melóba járni akkor hagyd igy ahogy van

És irni is tanulj meg

2015. nov. 11. 12:50
 2/11 anonim válasza:

Hát nagyon béna lehettél ha egy 50cm3 robogó ott hagyot. Nekem is simson 70/4 van tuning kipufogóval de még egy robogós se tudott ott hagyni. Visszatérve az eredeti témára főtengely mindenképen, ha már széthuzod akkor ajánlanám a csapágy és szimering cserét is.

Az meg, hogy valaki megteheti, hogy elre költsön és szereti nem kell érte leszolni.

2015. nov. 11. 14:17
 3/11 Petya183 ***** válasza:
Egy Aerox volt, a robogó ott kezdődik nem a kymco nál
2015. nov. 12. 07:09
 4/11 A kérdező kommentje:
Na figyelj utalom az ilyen nyomorek embereket akinek meg eleteben nem volt simsonja de loki a dumat meg azt hogy azt irtam tuningolom nem azt irtam megerne e tuningolni leszarom hogy szet megy ez van nem a gyari alkatreszekkel fog menni amugy meg ha volt is 70/4 akkor jo gyer lehetett mert nem erthetted a tuning lenyeget mert 70/4 elegge oda tudja verni a szar robogokat amugy en szerintem a simson egy eleterzes falusi embernek
2015. nov. 12. 09:31
 5/11 Petya183 ***** válasza:

Figyelj kisgyerek tőlem aztán tuningolgatod a fostalicska motorod marha menő leszel vele, értek a tuninghoz a másik meg hogy már igy vettem, de ilyen értelmetlen szarokkal nem is próbálkoznék, alapból van annyi eszem hogy olyat veszek amit nem kell, van egy kx 250em úgyhogy hiába mondod hogy hogy gyalázza a robogókat, remélem jol seggbekur egy fakabát a tuningtalicskáddal te falusi köcsög

Akkor is lesz egy szar motorod,ha különlegeset akarsz akkor rakd gyári állapotba mert majd égő lesz mikor egy traktor előzés közben eltörik a dugó ratyimatyi :)

2015. nov. 13. 08:46
 6/11 Petya183 ***** válasza:
Ja meg marha nagy tuning mester lehetsz ha azt se tudod hogy ehhez a szetthez erősebb csapágyak és hajtokar kell, a gyújtásrol sincs fogalmad szerintem hogy mér pont ducatit akarsz rátenni, mivel a babettáé olcsóbb és jobb is, rezonátorbol meg gondolom a hulladék bolti 3000forintost veszel sok sikert hozzá paraszt
2015. nov. 13. 08:51
 7/11 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló!

Mondjál már nekem egy erõsebb csapágyat simsonba?

2015. nov. 13. 13:04
 8/11 Petya183 ***** válasza:
SKF KOYO C4 pl és nem valami 1000ft-os szutyok
2015. nov. 13. 13:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Okés de ezek nem erõsebbek csak hosszabb az élettartalmuk :)
2015. nov. 13. 20:06
 10/11 A kérdező kommentje:
Kedves de hidd el tudom mit kell belerakni a simsonba azert ducati mert a babetta az lehet jobban birja a porgest bar azt is ketlem de a ducati erosebb szikrat ad ja meg van hatso lampa is neg egy 12v rendszert jobban lehet alkalmazni mint a 6v a rezo meg nem 3000Ft mert varga robi altal keszitett vrezo kerult a gephez ja meg erdekes modon latom nem birod felfogni hogy rohadtul nem vagyok kivancsi mas motorra ha egy simsont kerdeztem minek kell felhozni egy kx250-et vagy egy szar aeroxot nem azt kerdeztem meg az oldalon letudtok e beszelni a simson tuningrol hanem azt mit erdemes bele rakni magasabb fordulatu motorhoz eddig szoval ennyi
2015. nov. 18. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!