Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Igazi AUTÓT szeretnék venni,...

Igazi AUTÓT szeretnék venni, hosszú távra, nagyot, kényelmeset, fölszereltet, luxust. Melyiket ajánljátok?

Figyelt kérdés

Hosszú távra ritkán megyek, inkább város és közeli. Fontos a megbízhatóság és az alkatrészárak, akár bontóból, akár boltból. HOZZÁÉRTŐK... Véleményét várom! "BMW-örült vagyok!!!" 40-éves,volt már egy pár autóm!!! Jelenleg egy kombi H-Astrám van.

Amiket kinéztem:2001.Audi A6 2.4.i V6.

3.0.i.V6. Ezek gázosítva!Autómataváltó. Vagy

2001.BMW 525D. 530D.Autómataváltó. Esetleg 730d....

Köszönöm előre is a segítséget!

2015. okt. 28. 12:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"Komoly hozzáértő brigádba keveredtem ,azthiszem elmenekülök,és jól teszem :D "

Még szerencse regisztráltál,így sziporkáztathatod rendkívüli,magasan kvalifikált,földi halandó által felfoghatatlan,roppant szakmai tudásodat!!!!

2015. okt. 29. 21:41
 22/25 anonim ***** válasza:
Olybá tűnik capatob nevezetű hozzászóló magára ismert, amikor arról volt szó, hogy mennyire röhejes a legtöbb bmw-s, akik megvesznek egy bontószökevényt, szépen lemossák és talán még sötét üvegeket is raknak bele, hogy ne lehessen kívülről látni a rongyokra szakadt belső kárpitot, ami az ő mércéjükben mért luxust testesíti meg számukra.
2015. okt. 30. 00:47
 23/25 anonim ***** válasza:
Előző 53%-os válaszoló, éppenséggel te egy másik véglet vagy - az egyik véglet a 20 éves rossz állapotú sokat futott BMW-s -, te aki meg egyszer vesz egy "luxus" Suzukit és utána osztja az észt, hogy az új egy ves sincs Suzuki az ász, a többi meg roncs. De nem akarlak ekézni, csak te is a Capatob-féle tenyérbemászó stílust nyomod.
2015. okt. 31. 17:05
 24/25 anonim ***** válasza:
Előző 53%-os válaszoló, éppenséggel te egy másik véglet vagy - az egyik véglete a dolgoknak a 20 éves rossz állapotú sokat futott BMW-s -, te a másik véglet vagy aki meg egyszer vesz egy "luxus" Suzukit és utána osztja az észt, hogy a vatta új vas az ász, a többi meg roncs. De nem akarlak ekézni, csak te is a Capatob-féle tenyérbemászó stílust nyomod.
2015. okt. 31. 17:07
 25/25 anonim ***** válasza:

23:

Miből gondolod, hogy suzukis vagyok?

2015. okt. 31. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!