Igazi AUTÓT szeretnék venni, hosszú távra, nagyot, kényelmeset, fölszereltet, luxust. Melyiket ajánljátok?
Hosszú távra ritkán megyek, inkább város és közeli. Fontos a megbízhatóság és az alkatrészárak, akár bontóból, akár boltból. HOZZÁÉRTŐK... Véleményét várom! "BMW-örült vagyok!!!" 40-éves,volt már egy pár autóm!!! Jelenleg egy kombi H-Astrám van.
Amiket kinéztem:2001.Audi A6 2.4.i V6.
3.0.i.V6. Ezek gázosítva!Autómataváltó. Vagy
2001.BMW 525D. 530D.Autómataváltó. Esetleg 730d....
Köszönöm előre is a segítséget!
Capatob én is írtam, hogy roncs! És akármit írsz, az!
Igazad van, nem javítottam még autót, nem is akarok, mivel szalonba hordom szervízre az egy éves autómat, ami elég jó... ;) :D
"eddig jut veletek aki tanácsot kér mert nem Javitottatok autót,nincs tapasztalatotok"
Erre ne fogadj, mert veszteni fogsz.
Azért a 14. válaszoló meg a másik véglet, mert az ő szemszögéből (1 éves autója van mint írta) az 5 éves autó is öreg, nemhogy a 15 éves.
Capatob: Nem azt állítottuk, hogy a 15 éves autó azért roncs, mert 15 éves, hanem azt, hogy a 15 éves autókat sokan azért veszik, mert kevés pénzt szánnak rájuk és akkor már a 15 éves autóból is a legolcsóbb roncsot veszik.
Vannak olyan 15 éves autók amik újszerűek, keveset futottak és megkíméltek, de azok nem 0 és 1 millió ft között lesznek, hanem 2 millióról indulnak még 15 évesen is.
16!
14-es vagyok, nyilván másképp látom, de ne írja már azt a kérdező, hogy 15 éves luxusautót akar hosszú távra... Aztán kiderül, hogy egy lelakott Audi 700ezerért a cél! Szerintem a luxus fogalmával sincsenek tisztában itt többen! Az én autómban minden extra benne van, ami jelenleg elérhető a gyártónál, egyedileg lett összerakva, mindent én válogattam össze bele, mégsem luxusautó, hanem prémiumkaregória!
Steinberg.Ne erőltesd,baromság.
14 es "én is írtam, hogy roncs! És akármit írsz, az!"Te már megállapitottad hogy roncs? Bocs nem tudtam hogy már megnézted az autót,bár azt sem tudom melyikről beszélsz,de biztos rossz állapotban van az a képzeletbeli autó amire gondoltál,és a kereke is ki volt törve mi?
15 ös "Erre ne fogadj, mert veszteni fogsz." Nem tudom ki vagy,mi vagy de az a lényeg hogy te elhiszed :)
Komoly hozzáértő brigádba keveredtem ,azthiszem elmenekülök,és jól teszem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!