Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Igazi AUTÓT szeretnék venni,...

Igazi AUTÓT szeretnék venni, hosszú távra, nagyot, kényelmeset, fölszereltet, luxust. Melyiket ajánljátok?

Figyelt kérdés

Hosszú távra ritkán megyek, inkább város és közeli. Fontos a megbízhatóság és az alkatrészárak, akár bontóból, akár boltból. HOZZÁÉRTŐK... Véleményét várom! "BMW-örült vagyok!!!" 40-éves,volt már egy pár autóm!!! Jelenleg egy kombi H-Astrám van.

Amiket kinéztem:2001.Audi A6 2.4.i V6.

3.0.i.V6. Ezek gázosítva!Autómataváltó. Vagy

2001.BMW 525D. 530D.Autómataváltó. Esetleg 730d....

Köszönöm előre is a segítséget!

2015. okt. 28. 12:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
65%
Ezek a roncsok kivénhedt bontószökevények, miféle luxusról beszélsz? Bmw őrült vagy? És nem fogna el rossz érzés, amikor beállnál egy swift mellé tudva, hogy többet ér a kocsija a tiednél? Elinduláskor pedig csak reménykednél, hogy beindul az összefoltozott fémhalmazod.
2015. okt. 29. 16:18
 12/25 anonim ***** válasza:
És érted, még hozzáteszi hogy HOSSZÚ TÁVRA :D.
2015. okt. 29. 16:25
 13/25 anonim ***** válasza:
Capatob,attól hogy leírod többszö ugyanazt a baromságot,meg erősködsz itt a véleményed mellett attól az még nem lesz igaz....továbbra sem....bármennyire is szeretnéd!!
2015. okt. 29. 17:08
 14/25 anonim ***** válasza:

Capatob én is írtam, hogy roncs! És akármit írsz, az!

Igazad van, nem javítottam még autót, nem is akarok, mivel szalonba hordom szervízre az egy éves autómat, ami elég jó... ;) :D

2015. okt. 29. 17:43
 15/25 anonim ***** válasza:

"eddig jut veletek aki tanácsot kér mert nem Javitottatok autót,nincs tapasztalatotok"

Erre ne fogadj, mert veszteni fogsz.

2015. okt. 29. 17:43
 16/25 anonim ***** válasza:

Azért a 14. válaszoló meg a másik véglet, mert az ő szemszögéből (1 éves autója van mint írta) az 5 éves autó is öreg, nemhogy a 15 éves.

Capatob: Nem azt állítottuk, hogy a 15 éves autó azért roncs, mert 15 éves, hanem azt, hogy a 15 éves autókat sokan azért veszik, mert kevés pénzt szánnak rájuk és akkor már a 15 éves autóból is a legolcsóbb roncsot veszik.

Vannak olyan 15 éves autók amik újszerűek, keveset futottak és megkíméltek, de azok nem 0 és 1 millió ft között lesznek, hanem 2 millióról indulnak még 15 évesen is.

2015. okt. 29. 17:51
 17/25 anonim ***** válasza:

16!

14-es vagyok, nyilván másképp látom, de ne írja már azt a kérdező, hogy 15 éves luxusautót akar hosszú távra... Aztán kiderül, hogy egy lelakott Audi 700ezerért a cél! Szerintem a luxus fogalmával sincsenek tisztában itt többen! Az én autómban minden extra benne van, ami jelenleg elérhető a gyártónál, egyedileg lett összerakva, mindent én válogattam össze bele, mégsem luxusautó, hanem prémiumkaregória!

2015. okt. 29. 18:10
 18/25 anonim ***** válasza:
90%
Ezt csak zárójelben, egyáltalán nem a kérdezőnek címezve: nagyon szeretem azokat az embereket, akik 20 éves recsegő BMW-vel rallyznak a városban, veszélyeztetve mindenkit, mert azt hiszik, hogy menők, mert BMW jel van a kocsijukon! Megveszi a 15-20 éves roncsot, csak azert mert BMW! És így elmondhatja, hogy "luxusautója" van! Holott abból a pénzből vehetne egy jobb állapotban lévő nem annyira "menő" márkájú autót. Sajnos az ismerősi körömben is van ilyen. Úgy parkol le, meg száll ki a szétrohadt autóból, mintha most gurította volna ki a szalonból! Ha pedig megtöri nem baj, mert a haver kikalapálja, meg szerez a bontóból alkatrészt.
2015. okt. 29. 18:18
 19/25 Capatob válasza:

Steinberg.Ne erőltesd,baromság.

14 es "én is írtam, hogy roncs! És akármit írsz, az!"Te már megállapitottad hogy roncs? Bocs nem tudtam hogy már megnézted az autót,bár azt sem tudom melyikről beszélsz,de biztos rossz állapotban van az a képzeletbeli autó amire gondoltál,és a kereke is ki volt törve mi?

15 ös "Erre ne fogadj, mert veszteni fogsz." Nem tudom ki vagy,mi vagy de az a lényeg hogy te elhiszed :)

Komoly hozzáértő brigádba keveredtem ,azthiszem elmenekülök,és jól teszem :D

2015. okt. 29. 19:41
 20/25 anonim ***** válasza:
Nálad jobban senki nem hiszi el, hogy ő mindannyiunk felett álló nagy szaktekintély. Kár, hogy ennek nyomát sem láttuk. Menekülj is, így jártál. :)
2015. okt. 29. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!