Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autó 18 évesen mi legyen?

Első autó 18 évesen mi legyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már 12 éves korom óta álmom volt egy kocsi, ezért előrelátóan dolgoztam és gyűjtöttem. Keretem kb 900ezer forint. Olyan autót szeretnék ami sportos, de nem zabál borzasztóan sokat. Mostanában divat lett az 1.9tdi tunningolása, hiszen nincs kihasználva a motor tudása. Gondolkozok 1.6 benzinen is, de az azért már 10et megeszik ha nyomom neki. Használva napi kb 20-40 km-t lenne, de nyáron megjárná párszor a Balcsit :).

Amik tetszenek: Golf3 vagy 4 - 1.6 benzin vagy 1.9tdi ; Alfa 156 - 1.6ts ; Audi a3 1.6 vagy 1.9tdi

Amennyire lehet sportos autót szeretnék, amit tankolni is tudok.

Válaszokat indokoljátok is kérlek! Köszönöm!

2015. szept. 24. 20:12
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

2015-09-24 20:12 kor tetted fel a kérdést.

Még nem sikerült megálmodni a sportautót?

2016. máj. 17. 09:52
 42/45 anonim ***** válasza:

Egyre van olyan gyanúm hogy az ilyen kérdéseket pudvás nepperek teszik fel hogy felmérjék milyen roncsokat érdemes hozni németből hogy mire vágyik a jónép.

Szerencsére a népet már egyre kevésbé lehet csalni azokkal a roncsokkal amiket ezek behurcolnak.

De ha ebben itt most tévedek akkor lehet hogy rájött hogy 900ért ezekből az autókból még nem egészen a legjobbak vannak. De akkor meg ugye nőhetett a spóri pénz rá de akkor viszont meg már nem aktuális a kérdés úgyhogy ugorjunk az elejére.

2016. máj. 31. 21:01
 43/45 anonim ***** válasza:

Első válaszolónak:

Ha neked az FWD és a sportos nem függ össze az egy dolog, de a 200-250 lovas Volkswagen (Audi, Skoda, VW) autók amik elsőkeresek már nem tetszenek vagy csak te ilyen tipikus bmw-s drifthuszár vagy?

2017. febr. 9. 17:11
 44/45 anonim ***** válasza:
Egyébként ezek közül a hármas golfra tenném a voksom, de én elgondolkoznék a helyedben az 1.8-as és 2.0-ás GTI verziókon, fogyasztanak, az tény, de nem sokkal többet mint az 1.6-os és ezek már 90-105 lovasak is, ami egy ilyen könnyű autónál szerintem remek(de az 1.6-os ötleted is támogatom). Alfáról meg annyit hogy ebben az árkategóriában nem éri meg megvenni mert költeni kell majd rá, a kétmilliós alfára is kell költeni csak annak aki annyiért vesz alfát annak már pénze is van javítani, ilyesmi. Szóval én az olasz kocsikat kilőném a te helyedben.
2017. febr. 9. 17:17
 45/45 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer volt egy Mazda Xedos 6 :)

1.6 benzin, 110 lóerő, nagyon jól megy és még szép is, a fogyasztásról meg ne is beszéljünk, nálam 6-nál megállt.

2019. aug. 30. 07:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!