Első autó 18 évesen mi legyen?
Sziasztok!
Már 12 éves korom óta álmom volt egy kocsi, ezért előrelátóan dolgoztam és gyűjtöttem. Keretem kb 900ezer forint. Olyan autót szeretnék ami sportos, de nem zabál borzasztóan sokat. Mostanában divat lett az 1.9tdi tunningolása, hiszen nincs kihasználva a motor tudása. Gondolkozok 1.6 benzinen is, de az azért már 10et megeszik ha nyomom neki. Használva napi kb 20-40 km-t lenne, de nyáron megjárná párszor a Balcsit :).
Amik tetszenek: Golf3 vagy 4 - 1.6 benzin vagy 1.9tdi ; Alfa 156 - 1.6ts ; Audi a3 1.6 vagy 1.9tdi
Amennyire lehet sportos autót szeretnék, amit tankolni is tudok.
Válaszokat indokoljátok is kérlek! Köszönöm!
3-as vagyok.
Mielőtt valaki félreértené, ez egyik sem rossz autó, de SOHA nem voltak sportosak, kivétel a gyári sportmodellek, de a kérdező nem olyat akar.
toyota celicara mit mondasz?
vagy Opel calibra?
Astra GSI
Honda civic vtec 1.5
opel tigra (bar csak kulsore mondanam "sportosnak" )
swift mk1 gti
fiat puntobol van valami 1.4 turbos ha jol emlekszem
De ha "sportos" auto kell gondolom sportosan is fogsz vezetni ami azt jelenti hogy 8-10liter a minimum.
Ha sportos auto kell a tdit felecsd el.mondom ezt ugy hogy golf4 tdim van!!
Nem ad sportos élményt.A nyomatek nagyon jo hogy nem kell valtogatnom hegyen meg előzéseknel stb. de lámpás gyorsulasra 0-100ra nem sportos.traktor hanggal es olyan rovid egyes kettes fokozattal nem erre valo.teljesen mas karakter.en imádom ettől függetlenül. de a teny az teny
Ő azt írja, 5-ajtóst szeretne, szóval coupek kilőve.
Honda Cicic, Mitsu Lancer(Coltból nincs 5-ajtós, csak az újabból), Alfa 147, esetleg BMW3.
Nekem 1.9 TDI 110 lovas Golf 4 -em van. Ha sportos, nem lomha autót szeretnél és amit tankolni is tudsz, akkor szerintem az 1.9 TDI -s motortól jobbat nem is választhatnál :) (ajánlom az adagolós TDI -t, a PDTDI -kben a pd elemek elég problémásak és drágák is).
Én ha most megint vennék, akkor A4 -es (vagy talán A3 -as), 1.9TDI -s Audit vennék > nem próbáltam, de az Audi mégis csak "prémiumabb" érzést nyújt a VW -nál (ráadásul biztos vagyok benne, hogy halkabb, mert a Golfom belterében kezdek megőrülni, úgy beszűrődik a hang...) :D
Egy autó nem a motorjától lesz sportos(sőt..).
Jó, ha sportosan néz ki(a Golf IV az kb antisportos ebből a szempontból). Legyen belül sportos/fiatalos. Itt is elvérzik.
Aztán ha emellett a motor/váltó/futómű is sportos, akkor készen vagyunk.
Ezek közül egyik sem illik egy Golfra. Diesel meg sportos meg eleve ellentmondás, hiába megy akármilyen gyorsan, a hangja akkor sem változi.
ja azt nem lattam hogy coupek off :/ boccs
utolsó: faj az igazsag de csapj bele (y) :D
Ezért is nehéz a válasz, mert vannak jó kis sportos coupek, amik jók lennének, de egyik válaszban azt írta, 5-ajtós kell.
TDI amúgy tudom, hogy jó motor, nagyon sokat bír, keveset eszik, és nagyon tud menni(jártam egy ideig egy G3 GTI TDI+chip autóval, eszméletlenül tudott menni), de a hangja akkor is csak olyan, amilyen.
Nem, a cél nem egy sportautó. Akkor nyilván hátsókerék, benzin, coupe. Ez okés. Amennyire lehet, tehát fő a megbízhatósága a dolognak, valamint azért a benzinkutakat sem szeretem :D Ezen szempontok mellé szeretnék egy "amennyire engedi a többi" "sportos" autót!
Egyébként egytől egyig mindenkinek nagoyn köszönöm a hozzászólást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!